Murinjo: Daleko je ovo od završenog!

Čelsi posle prva četiri kola već zaostaje osam bodova za Mančester sitijem. "Da je u pitanju neka druga liga, rekao bih da je ovo kraj. Ali ovo je Premijer liga...", poručio je Murinjo.

Fudbal 30.08.2015 | 13:20
Murinjo: Daleko je ovo od završenog!

Čelsi je u 4. kolu Premijer lige zabeležio već drugi poraz ove sezone. Nakon što ih je Mančester siti „rasturio“ na svom Etihadu 3:0, Murinjova ekipa je poklekla i na svom "Stamford Bridžu" protiv Kristal Palasa.

Plavci su izgubili 2:1 golovima i Konea i Vorda, a utešni pogodak za Čelsi postigao je Radamel Falkao. Pošto je Mančester siti zabeležio i četvrtu pobedu u Premijer ligi, i to bez primljenog gola, već sada su pobegli prošlogodišnjem šampiona na velikih osam bodova.

Žoze Murinjo je na konferenciji posle utakmice rekao da bez obzira na toliku razliku, sezona još nije izgubljena!

"Da je u pitanju neka druga liga, rekao bih da je ovo kraj. Ali ovo je Premijer liga, ovde se tako nešto ne može reći. Premijer liga je teška... Videli ste šta je Vest Hem uradio u Liverpulu", rekao je Murinjo i istakao da i on i njegovi igrači moraju da pruže više.

Uz neizostavnu opasku da je tim koji je pobedio (danas je to Kristal Palas) imao sreće, Murinjo je skrenuo pažnju na to da je razočaran partijama dvojice ili trojice igrača, ali nije hteo da otkrije o kome se radi.

"Krivim sebe što sam jednom igraču dopustio da odigra čitavu utakmicu. Tek kada sam napravio i treću izmenu shvatio sam da mi je potrebna i četvrta", kazao je Murinjo, a kandidata je bilo puno, s obzirom da su po njegovim rečima samo Kejhil i Zuma odigrali dobar meč.

Na redu je reprezentativna pauza, a onda Čelsi gostuje Evertonu.

Slovo "P"!
Murinjo je poslednjih 7 utakmica izgubio od menadžera čije prezime počinje na slovo "P": Pjulis, Pojet, Pardju, Poketino, Pjulis, Pelegrini, Pardju

Komentari / 0

Ostavite komentar