U Gradišci jutros leci SNSD-a protiv SNSD-a

U Gradišci su se jutros pojavili leci "SNSD-a protiv SNSD-a u kojima neko ko se potpisuje kao "Grupa nezadovoljnih članova i osnivača OO SNSD Gradiške", izražava svoje nezadovoljstvo stanjem u stranci, Gradišci i državi".

Republika Srpska 29.08.2015 | 18:56
 U Gradišci jutros leci SNSD-a protiv SNSD-a

Šta sadrži letak, pogledajte na fotografiji ispod:

 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Osvit

29.08.2015 19:08

Sve je to go...... kao sto je imao obicaj reci Nikola Kragulj,a na republickom nivou Snsd je izgubio sve osim glave,sad najvise lice na Socijalisticki savez neradnog naroda,dusu vise sigurno nemaju.

ODGOVORITE
Name

Davor, Tuzla

29.08.2015 19:26

Igore, sta cekas? Umjerenom politikom, bez nacistickih ispada Dodika, mozes preuzeti vise od pola pristalica SNSD-a.

ODGOVORITE
Name

Mikailo

29.08.2015 22:51

aha, kako da ne.

Name

Gradiska rs

29.08.2015 19:48

Gradiski SNSD je pokazatelj kako ce se ta stranka raspasti nako prvog poraza na izborima ili prvim hapsenjima SIPE.Dodik nije mogao nikako da shvati kako je izgubio izbore u Gradisci pored svih para i svega.Ppozicija je u Gradisci nula,ali vas je pobjedila jer je SNSD U Gradisci dno dna.Kurvari,interesdzije,lopurde svih vrsta. Od Adzica pa na dole. Nidzo je bio pijandura. AliKragulj kad je trijezan je bio sposobniji sto puta id ovih dupelizaca.Evo zivim u Gradisci.Glasao sam za SDS,pa SNSD,pa za DNS...mislio ajde nesto novo...ali dok se docepaju vlasti odmsh se digne jredit sa rokom otplate od 4 godine i kupi se novo auto...kako jedni tako sve i jednu.Oni su ostvarili svoje snove...sad cu glasati za Djordjica. Zato sto je jedini ostao principijelan u skupstini. Pa sta bude.

ODGOVORITE
Name

Igor

30.08.2015 06:55

Samo ti uporno, neka ide zivot.

Name

Radisic.M

29.08.2015 19:59

Nema Igor tu snagu da nesto promijeni,vidi da brod miseva tone.

ODGOVORITE
Name

Rere

29.08.2015 21:02

Igor nije uspjeo u namjeri da razvali nesto sto je bio naumio, pa ko onda od takvog covjeka moze ocekivati da moze nesto nanovo i bolje napraviti...

Name

Momir Rogolji

29.08.2015 21:02

Sada se prepucavaju sa letcima i pitanje je koli ih je naštampao, ali najbitnije je da u našoj Gradiški nepostoji zakonodavna i izvršna vlast, vlada bezakonje, još malo i biće mo kao u vremenima Divljeg zapada, jadan narod, ko je kriv, znat će se ubrzo, pozzđ

ODGOVORITE
Name

NE MOŽE DALJE

30.08.2015 10:35

Velika nevolja je zadesila građane Republike Srpske, dakle, što su podjele unutar političkih stranaka, te ogromne razlike između političkih stranaka, to je irelevantno, jer se svi enormno bogate na teret poniženih i devlastiranih građana, i na teret naše nam jedine domovine Republike Srpske. Čitajući ovaj naslov, istina je prisutna, ali, ni članovi niti simpatizeri ne mogu ništa učiniti ovim piskaranjem, jer su se pohlepni političari tako čvrsto uvezali, gdje gledaju isključivo svoje matrijalne interese. Pogledajte sa kakvim izrazima se sve razbacuju. Konvencije su dogovori od svjetske važnosti, u cilju uspostavljanja jedinstvenog sistema prava i vrednosti. Narodi potpisuju sporazume čime uzdižu duh dogovora kao ključni za rešavanje svih nesporazuma. Dakle, šta je tu od svjetske važnosti, u toj zakazanoj konvenciji Izvorne srpske demokratske stranke 1990, koje oni vrijednosti potpisuju, ma ništa, ta njihova konvencija će odražavati skup svjetskih moćnika i bogataša, gdje ih baš briga za devlastirane i ponižene građane Opštine Gradiška i Republike Srpske. Probudite se građani Gradiške i Republike Srpske, jer za ovako nešto što nas je zadesilo, nitko se nije borio, gdje su neki zarad dobivenih mrvica, podržavali i podržavaju nadmenu i pohlepnu vlast, podržavaju enormno bogate i pohlepne političare, ne poštuju one koji su dali živote i dijelove tijela za našu Republiku Srpsku, i time čine zločin prema svojoj djeci i mladim pokolenjima.

ODGOVORITE
Name

mile dodrk

30.08.2015 13:09

Ovaj rasip SNSD nam je DUNJO napravio je li vam jasno GRADISCANCI eto njega za predsednika SNSD.

ODGOVORITE