Prekinuta skupština gradskog odbora SDS

Redovna skupština Gradskog odbora SDS-a Banjaluka, koja je oko podneva počela u Banjaluci, prekinuta je zbog nedostatka kvoruma.

Republika Srpska 29.08.2015 | 16:30
Prekinuta skupština gradskog odbora SDS

Već na početku skupštine dio delegata je napustio sjednicu jer nisu prihvatili dnevni red koji je predložio predsjednik Gradskog odbora stranke Ognjen Tadić.

Tadić je istakao da on zahtijeva da delegati prihvate njegov plan za naredne izbore i za jačanje stranke, ali nije htio da kaže o kom planu je riječ.

Dio Gradskog odbora bio je protiv i tvrdi da je taj plan izrađen pod uticajem bivših članova SDS-a koji su napustili stranku.

Nova sjednica zakazana je za 12. septembar, a do tada Tadić ostaje na funkciji predsjednika Gradskog odbora SDS-a.

Izvor: Mondo

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

777

29.08.2015 15:54

Umjesto komentara ovdje = PROČITAJTE KOMENTARE ISPOD TEKSTA ODRŽANE SJEDNICE GO SNSD = I UMJESTO SNSD ČITAJTE SDS.

ODGOVORITE
Name

Nikolija

29.08.2015 16:07

I u Banjaluci SDS sve manji...

ODGOVORITE
Name

dr Dabic

29.08.2015 16:34

Rekao je davno Veliki Napoleon: Ja znam da je neprijatelj tamo na liniji, ali ko je ovde medju nama, lijepo je da lisice koje su dobre sa necakom Nikole Spirica pokazuju svoje lice.

ODGOVORITE
Name

STEVAN VJETROVITI

29.08.2015 16:37

SDS JE VELIKA STRANKA, NAJVEĆA I NAJJAČA I OSTAĆE TAKVA BEZ OBZIRA NA SVE IZBORNE REZLUTATE, JER JE PREŽIVJELA TAKVU TORTURU KAKVU NIJE IMALA NI KPJ ZA VRIJEME KRALJEVINE JUGOSLAVIJE I DRUGOG SVJETSKOG RATA... A OVI DELAGATI KOJI SU NAPUSTILI SJEDNICU SKUPŠTINE PONOVO SU DOKAZALI DA JE OVA STRANKA VELIKA I NEUNIŠTIVA I DA JEDAN INTELEKTUALNO OGRANIČENI POTRČKALO I VJEČNI GUBITNIK SUMNJIVIH NAMJERA I MORALA NE MOŽE SAM DA VODI KADROVSKU POLITIKU GRADSKOG ODBORA OVE PARTIJE ONAKO KAKO SE TO NJEMU SVIĐA... ODGOVORNOST OVOGA LIKA KAO I MNOGIH DRUGIH MORA DA SE UTVRDI I TO NAROČITO ZBOG IMENOVANJA NA IZBORNE LISTE POJEDENIH FUNKCIONERA OVE PARTIJE ZA KOJE SU ZNALI DA TAJNO SARAĐUJU SA PROTIVNIČKIM POLITIČKIM PARTIJAMA I NJIHOVIM LIDERIMA I DIREKTNO URADILI SVE ŠTO SU MOGLI DA SDS IZGUBI IZBORE O RS, DIREKTNO SU RADILI NA RASIPANJU GLASOVA I IZDAJI SDS-A... OVAJ DANASNJI DOGAĐAJ POKAZUJE DA JE JEDINO SDS POLITIČKA PARTIJA KOJA IMA UNUTRAŠNJU SNAGU I USPOSTAVLJENJE JASNE DEMOKRATSKE KAPACITETE I OVAJ DANASNJI DOGODAJ JE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH DOGAĐAJA U ISTORIJI SDS BANJA LUKE. A MILE DODIK KAD JE ČUO DA SE TADIĆU OVO DESELO - ZABRINUTO JE OPSOVAO I REKAO ETO NISTA OD NJEGA, REKAO SAM JA !!!

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

29.08.2015 16:58

AMA HITNO IZBORI I TO OD MJESNE ZAJEDNICE PA DO GRADSKOG ODBORA... DA ČLANOVI IZABERU SVOJ GRADSKI ODBOR I NOVOG PREDSJEDNIKA, A NE DA SUMNJIVI TADIĆ SAM IMENUJE SVOJE NASLEDNIKE, PA VALJADA ZNA DA JE PORODIČNO PRAVO NEPRIMJENJIVO ZA POLITČKE PARTIJE... AKO NIJE "SMULJO" I PRAVOSUDNI ISPIT...

ODGOVORITE
Name

dr Daba

29.08.2015 18:51

Gospodine Gastarbajteru preko 300 000 gradjana plus zamijenjeni listici za koje imaju dokazi je dalo podrsku Ognjenu na izborima i on ima pravo na Viziju i prijedloge. Vi sto nevidite buducnost budite jeftina radna snaga u stranim drzavama.

Name

Rade

29.08.2015 18:43

Samo tri komentara??? Hm...

ODGOVORITE
Name

jungić goran

29.08.2015 21:07

Ognjen Tadić je u sve i jednom odboru u svojoj izbornoj jedinici napravio rasulo, sukobe i podjelu. Zadnji primjer je Čelinac koji je bio jedan od najboljih odbora a sada je zahvaljujući njemu i njegovim mešetarima pred potpunim nestankom- Ovo sa gradskom odborom je samo finale njegove pogubne politike za SDS.

ODGOVORITE
Name

djuro

29.08.2015 21:35

Ja ovo nista i ne kontam. Ko Tadica smjenjuje? On kaze svi su za njega i ne daju ga. A on udario sam na sebe. Ovo je neka zaj..ancija!

ODGOVORITE
Name

Komso bl

29.08.2015 21:55

Vi ste stvarno amateri.

ODGOVORITE
Name

gavrilo

30.08.2015 06:44

Vaskoviću,plati porez!

ODGOVORITE