Rajković već u nedjelju brani za Makabi!

Najbolji mladi golman sveta otputovao za Tel Aviv, na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa učesnikom Lige šampiona.

Fudbal 29.08.2015 | 22:15
Rajković već u nedjelju brani za Makabi!

Predrag Rajković odlazi iz Crvene zvezde sa nepunih 20 godina i neobavljenog posla.

Neće mu se ostvariti san, da crveno-bele napusti narednog leta, posle osvojene titule prvaka Srbije, ali će pomoći klubu preko potrebnim novcem od obeštećenja za prelazak u Makabi iz Tel Aviva!

"Zlatni orlić" u petak u 20.20 časova je odleteo za Istanbul, a odatle će u glavni grad Izraela, na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Makabijem, našeg trenera Slaviše Jokanovića.

Makabi će najboljeg mladog golmana sveta platiti tri miliona evra, što je samo deo "kolača" koji mu sleduje za plasman u Ligu šampiona, gde će se u grupi G takmičiti sa Čelsijem, Portom i Dinamom iz Kijeva.

Rajkovića je silno želeo i bundesligaš Augsburg, njegova delegacija boravila je u petak na "Marakani", ali perspektivni Negotinac predstojeće jeseni ipak neće braniti protiv Partizana u mečevima Lige Evrope.

Makabi je bio konkretniji, nudio je sav novac odmah, dok je Augsburg kao kompenzaciju za nešto slabiju ponudu davao procente od naredne prodaje... Kako upravi Zvezde "gori pod nogama", Makabi je bio poželjnija varijanta, a sa tim se složio i Predrag Rajković.

On bi već u nedelju mogao da se nađe među Makabijevim stativama, na gostovanju Hapoelu Ber Ševi, a dan kasnije biće opet u Beogradu, na okupljanju "A" reprezentacije Srbije za kvalifikacioni meč EURO 2016. protiv Jermenije u Novom Sadu i prijateljski duel sa Francuskom u Bordou.

Rajković je u Zvezdu došao iz Jagodine, a zanimljivo je da je ugovor potpisao na današnji datum 2013. godine.

"Marakanu" su ovog leta, uz simbolično obeštećenje, napustili Vukan Savićević, Darko Lazić i Ifeani Onjilo, a nekadašnji kapiten Darko Lazović i Miloš Bosančić kao slobodni igrači.

Komentari / 0

Ostavite komentar