Leverkuzen odveo Kampla iz Dortmunda usred noći!

Blickrig transfer! Tako se to radi!

 

Fudbal 29.08.2015 | 18:30
Leverkuzen odveo Kampla iz Dortmunda usred noći!

Jedan od "jačih" transfera u Bundesligi ovog leta završen je noćas na realciji Dortmund - Leverkuzen! Reprezentativac Slovenije Kevin Kampl novi je fudbaler Bajera! Dogovor je postignut kasno noćas, obavljeni su čak i lekarski pregledi, a potpis se očekuje u toku današnjeg dana.

Kampl je došao prošle zime na Vestfalen kao veliko pojačanje iz Salcburga za 12.000.000 evra, ali nije se snašao najbolje. On je odigrao 14 mečeva u Bundesligi kod Jirgena Klopa i nije postigao nijedan pogodak, tako da Milioneri mogu da budu sasvim zadovoljni obeštećenjem koje su dobili - svega dva miliona manje nego što je plaćen.

A 10.000.000 evra za Lever i nije neka cifra posle svega. U sredu je izboren plasman u Ligu šampiona (zagarantovan prihod 20.000.000 evra), a u istom danu završen je i transfer Sona u Totenhem za lepih i samo za Engleze razumljivih 30.000.000. Posle toga, šta je 10.000.000 za igrača 25-godišnjeg krilnog napadača koji pokriva gotovo sve pozicije u navali i tek se očekuje da iskaže svoj pun potencijal. Reklo bi se, sjajan posao Aspirindžija...

Inače, na ovom transferu insistirao je trener Bajera Rodžer Šmit koji je Kampla i lansirao još dok je vodio Salcburg. Perspektivni stručnjak želeo je svog miljenika i zimus, ali Dortmund je tada ponudio više novca i odveo Slovenca.

Komentari / 0

Ostavite komentar