Pakao na startu LŠ: Spektakl u Večnom gradu - Barselona stiže posle 13 godina!

Građani čekaju Juventus, Depaj na svom Filips stadionu! Ljubiteljima navjažnije sporedne stvari na svetu u našem zemlji posebno će biti interesantno gostovanje Makabija iz Tel Aviva na Stamford Bridžu. Taj meč imaće veliki značaj za srpskog stratega Slaviše Jokanovića, koji je proveo dve godine u dresu Plavaca početkom novog milenijuma.

Fudbal 28.08.2015 | 09:00
Pakao na startu LŠ: Spektakl u Večnom gradu - Barselona stiže posle 13 godina!

Start sezone u Ligi šampiona zakazan je za 15. i 16. septembar, a odmah na startu ljubitelje fudbala očekuje nekoliko spektakularnih mečeva. Najveću pažnju sasvim sigurno privućiće gostovanje šampiona Evrope Barselone u Večnom gradu.

Katalonski velikan u Rim se vraća posle 13 godina, a poslednji put kada je gostovala od tada Kapelove poražena je sa ubeljivih 3:0. Ipak, situacija danas potpuno drugačija, što se moglo videti i na nedavnom trofeju Đoan Gamper, kada su Katalonci slavili na identičan način.

Sprektakl je u Večnom gradu, ali će spektakl biti i dan ranije na Etihadu Mančesteru, gde domaći Mančester Siti dočekati vicešampiona Evrope - torinski Juventus. Velika bura očekuje se i u Istanbulu, gde Galatasaraj čeka Atletiko Madrid.

Ljubiteljima navjažnije sporedne stvari na svetu u našem zemlji posebno će biti interesantno gostovanje Makabija iz Tel Aviva na Stamford Bridžu. Taj meč imaće veliki značaj za srpskog stratega Slaviše Jokanovića, koji je proveo dve godine u dresu Plavaca početkom novog milenijuma.

Astana na startu gostuje u Lisabonu, a Malme u Parizu.

PRVO KOLO LIGE ŠAMPIONA:

Utorak, 15. septembar:

PSŽ – Malme
Real Madrid – Šahtjor
Volfzburg - CSKA Moskva
PSV - Mančester junajted
Galatasaraj - Atletiko Madrid
Benfika – Astana
Mančester Siti – Juventus
Sevilja - M'gladbah

Sreda, 16. septembar:

Leverkuzen - BATE Borisov
Roma – Barselona
Dinamo Zagreb – Arsenal
Olimpijakos - Bajern Minhen
Dinamo Kijev – Porto
Čelsi - Makabi Tel Aviv
Valensija – Zenit
Gent - Lion

Komentari / 0

Ostavite komentar