Počinje Veliki brat

U novoj sezoni dom ukućana biće osvežen jarkim bojama, modernim dizajnom i luksuznim nameštajem

Zabava 27.08.2015 | 18:38
Počinje Veliki brat

Kuća „Velikog brata“ početkom septembra dobiće nove stanare.

U novoj, prema najavama produkcije, najvećoj i najzabavnijoj sezoni do sada, dom ukućana biće osvežen jarkim bojama, modernim dizajnom i luksuznim nameštajem, a sve u cilju što prijatnijeg boravka takmičara iz cele bivše Jugoslavije. Sređivanje kuće je skoro završeno, ostale su samo finese jer se vodi računa i o najsitnijim detaljima.

Veliki dnevni boravak predstavljaće i dalje centralno mesto okupljanja takmičara, gde će dobijati i izvršavati sve zadatke. Tu je i bazen u kojem su se do sada ne samo osvežavali već i smišljali razne dogodovštine i zaplete. Kuhinja je takođe renovirana i spremna za jutarnja okupljanja i ćaskanja učesnika. I ove godine stanari imaju prostrano dvorište, kao i ispovedaonicu, u kojoj će voditi tajne razgovore s Velikim bratom.

Šou vode Skaj Vikler i Antonija Blaće, a nagrada je 100.000 evra. Zbivanja u kući Velikog brata možete pratiti na programu BN TV od petka 4.septembra.

Kurir

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

o čemu vi

28.08.2015 09:58

Još jedna edukativna emisija. Kako postati javna k..va itd.... Ovi mediji ubiše zdrav razum

ODGOVORITE
Name

Herc

28.08.2015 12:20

Dobro je sto je anonimnim ljudima,to mi se svidja

ODGOVORITE
Name

divno

28.08.2015 14:36

Divna parada šunda i kiča. Starlete moralke sa naprćenim usnama i pune želje i elana da kažu koliko su im razni praznoglavci nudili za seksualne usluge. Ko je koga poljubio, jel bilo seksa, jesu li se smuvali, ko je koga fizički napao FUJJJJJ

ODGOVORITE
Name

Kuućo

02.09.2015 19:46

Ja to ne bih gledao ni pod narkozom,ovo je dno dna,nema dalje,držimo predavanja jedni drugima ko smo,šta smo,ko je bolji ili gori,može li bosanski ili bošnjački a nikoga ne brine poplava ovakvih programa koji su ogledalo današnjeg društva.Sve je okrenuto na glavu. Mislim da ovakve emisije ne bi bmjele ići prije 22 sata minimum,da djecu sačuvamo

ODGOVORITE