Noćna mora na Old Trafordu je gotova!

Viktor Valdes u Bešiktašu za platu od 2.000.000 evra! Španski golman posle Marija Gomeza, Rikarda Kvarežme, Andreasa Beka, Duška Tošića novo pojačanje istanbulskih Orlova.

Fudbal 28.08.2015 | 23:00
Noćna mora na Old Trafordu je gotova!

Dileme više nema, Viktor Valdes se seli u Bešiktaš. Gotova je neprijatna epizoda u Mančester Junajtedu koja je trajala nešto manje od godinu dana. Posle sukoba sa Van Galom, nekadašnji golman Barselone je precrtan iz prvog tima i bio je primoran da napusti Old Traford. Destinacija je Istanbul.

Nedeljama je trajala neizvesnost oko Valdesove budućnosti. Pominjali su se američki MLS ligaši, Valensija, neki francuski, portugalski i italijanski klubovi, ali je Bešiktaš na kraju bio najozbiljniji i dobio trku za gradskim rivalom Galatasarajem. Trener Senol Guneš, i sam nekada golman, a kasnije selektor koji je Tursku doveo do trećeg mesta na Mundijalu je prvo bio protiv dovođenja Valdesa, ali je na kraju ipak pristao na želju čelnika kluba.

Mančester Junajted je Valdesa pustio da ode onako kao je i došao - bez obeštećenja! Nekadašnji golman Barselone je potom dogovorio lične uslove sa rukovodstvom Bešiktaša. Zarađivaće 2.000.000 po sezoni tokom dvogodišnjeg ugovora u kojem je i opcija da saradnja bude nastavljena za još jednu godinu.

Podsetimo da je pre Valdesa, Bešiktaš doveo Marija Gomeza iz Fiorentine, Rikarda Kvarežmu iz Porta, Andreasa Beka iz Hofenhajma, Duška Tošića iz Genčlerbirligija i brazilskog štopera Rodofla iz Gremija.

Komentari / 0

Ostavite komentar