Šta čeka Partizan? Bajević uzima Devića!

Napadač koji je pominjao kao potencijalno pojačanje crno-belih je na putu za Atinu tvrde grčki mediji!

Fudbal 27.08.2015 | 22:45
Šta čeka Partizan? Bajević uzima Devića!

Dok Partizan čeka, AEK iz Atine ne gubi vreme i pokušava da u finišu prelaznog roka angažuje Marka Devića! Poznata je želja crno-belih da angažuju Srbina koji igra za reprezentaciju Ukrajine, ali dok Partizan okleva, Atinjani bi mogli da im ispred nosa uzmu napadača koji bi bio kapitalno pojačanje za srpskog šampiona.

Grčki mediji pišu da je AEK uspostavio kontakte sa Devićem i da u njemu vidi najveće pojačanje u vom prelaznom roku. Čelnici atinskog kluba Duško Bajević i Branko Milovanović su kontaktirali Devića i rade na realizaciji transfera. AEK se ovog leta vratio u Superligu i ima ambicije da se vrati u sam vrh grčkog fudbala. Međutim, na početku sezone ih je zadesio maler sa povredom najboljeg napača Rafika Đebura i sada su u paničnoj potrazi za golgeterom. Želja je bio Vedad Ibišević, ali je on bliži prelasku u Panatinaikos.

Novac nije problem za AEK s obzirom da su ovog leta već doveli Đebura i Dijega Buonanotea i mogu da ponude ugovor ukrajinskom reprezentativcu. Dević je trenutno član Rubina iz Kazanja, a prethodnu polusezonu je proveo na pozajmici u katarskom Al Rajanu.

Komentari / 0

Ostavite komentar