Mel Gibson napao foto-reportera?

Policija ispituje optužbe da je holivudski glumac Mel Gibson (59) navodno odgurnuo i verbalno napao foto-reporterku „Dejli telegrafa“ Kristi Miler.

Zabava 26.08.2015 | 10:50
Mel Gibson napao foto-reportera?

Milerova je izjavila da je dva puta fotografisala Gibsona kako izlazi iz bioskopa sa Rosalindom Ros (24), nakon čega je poznati glumac „napao“, prenosi AFP.

„Dva puta sam fotografisala, okrenula se i krenula, da bi me u sledećem trenutku on gurnuo otpozadi“, rekla je Milerova novinarima, prenosi Tanjug.

Ona je opisala da je Gibson bio „van kontrole“, pljuvao joj je u lice i nazivao je pogrdnim imenom.

„Bila sam u šoku kada me je gurnuo. Mislila sam da će me udariti u lice“, rekla je Milerova, dodavši da je glumac koristio uvredljiv rečnik.

Policija Nju Saut Velsa potvrdila je da su istraživali incident, ali nisu precizirali da li je podneta tužba.

Gibsonov menadžer u SAD negirao je bilo kakav fizički kontakt između zvezde filmova Hrabro srce i Smrtonosno oružje i foto-reportera.

Oskarovac, koji u Australiji režira dramu Hacksaw Ridge o Drugom svetskom ratu, poslednjih godina privlači pažnju kontroverznim ponašanjem, između ostalog je 2006. godine uputio niz antisemitskih uvreda policajcu koji ga je uhapsio zbog vožnje u pijanom stanju.

Izvor: RTS

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

БЕСПЛАТАН САВЕТ

27.08.2015 09:22

Од-баци гудру, Мел!

ODGOVORITE
Name

СКИНИ СЕ МЕЛ

27.08.2015 12:21

Неко на послу, неко на одмору, а Мел на хорсу?

ODGOVORITE
Name

Serafim

27.08.2015 12:34

Jedan je Mel Gibson i jedinstven u svetu ,ja ga dobro i ,licno polznajem, on je pravedan, hrabar, religiozan cak je i jevrejima bio stao na puyt za njiohove vekovne lazi i snimio najbolji film na svetu o Isusu Hristu, gde su svi jevreji sveta na njega zbog tog filma skocili, on se ipak odbranio a to sto je ostao jevrejska meta koji preko novinara stalno ga provociraju prica je za sebe, Gibson je najveci laf na svetu.

ODGOVORITE