Veliki razdor u Upravi Partizana!

Vujoševiću se nudi 400.000 evra da ode iz košarkaškog kluba! Jedan deo uprave crno-belih zalaže se za to da trofejni stručnjak bude isplaćen kako bi se povukao iz kluba...

Košarka 21.08.2015 | 17:00
Veliki razdor u Upravi Partizana!

Samo tri dana pre možda i sudbonosne sednice Skupštine košarkaškog kluba Partizan u svim strukturama kluba iz Humske 1 situacija je počela ozbiljno da se zakuvava. Više od polovine članova Upravnog odbora želi da Duško Vujošević napusti klupu crno-belih i za to trofejnom stručnjaku spremaju 400.000 evra.

Kako saznaje Informer, pomenuta cifra je zapravo dug koji klub ima prema Vujoševuću u prethodne tri godine, a prema prvobitnom planu polovina novca stigla bi odjednom, dok bi se ostatak otplatio u ratama. Prema informacijama iz istog izvora, čovek koji je pokrenuo inicijativu da se Vujošević "skloni" sa klupe Partizana je Zoran Korać, član Upravnog odbora i blizak saradnik Milorada Dodika, počasnog predsednika Partizana i prvog čoveka Republike Srpske.

Informer podseća da između Koraća i Vujoševića vlada netrpeljivost koja je nedavno prerasla u otvoreni rat, pošto je iskusni stručnjak Koraća okarakterisao kao čoveka koji želi da mu "skine glavu".

Ipak, nije isključeno i to da od ove inicijative ne bude ništa. Naime, o sudbini Duška Vujoševića, kao i o pomenutom predlogu, glasaće se u ponedeljak na sednici Skupštine, na kojoj bi trebalo da bude otkriveno i koliko novca tačno Partizan duguje i kako će se sanirati višegodišnja finansijska šteta.

Komentari / 0

Ostavite komentar