Samsung napada Apple novim satom

Iako se ništa o njemu ne zna, Samsungov Gear S2 sat bio je u središtu pažnje mnogih nakon najave novih telefona. Više detalja o satu saznaće se 3. septembra.

Informacione tehnologije 15.08.2015 | 13:30
Samsung napada Apple novim satom

Iako samo predstavljanje novih Samsungovih telefona nije donelo previše novosti, korejski je div ipak mnoge iznenadio najavom Gear S2 sata. Kratki video na kraju prezentacije otkrio nam je puno elegantniji izgled sata s okruglim dizajnom, metalnim telom i novim interfejsom.

Mnogi su odmah primetili sličnosti s Appleovim satom i njegovim okruglim ikonicama, iako su ovde položene uz ivicu sata, a ne nabacane jedna kraj druge, međutim čak je i izgled nekih ikona prilično sličan Appleovim. Sat će verovatno dolaziti s Tizen OS-om.

Više informacija biće poznato 3. septembra kad će sat biti i službeno predstavljen na sajmu IFA u Berlinu.

B 92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Samsung

16.08.2015 19:50

Dobila sam jedan stari Samsung S 2. Prvo sam morala da ga ocistim tj. re-instaliram te izbrisem sve s SD kartice koja se ne da izbrisati lako. Uglavnom, telefon je odlican za osobe sa slabim vidom ali se moraju komande davati na engleskom pa telefon naziva, salje poruke, pretrazuje gugle itd. Hocu reci i stara tehnika je dobra ali hvala na informacijama.

ODGOVORITE