Na dan meča Nemanja Kojić otišao u Tursku!

Partizan dobija 120.000 evra! Napadač će potpisati trogodišnji ugovor sa Gacijantepom.

Fudbal 05.08.2015 | 13:40
Na dan meča Nemanja Kojić otišao u Tursku!

Posle Milana Lukača, koji je pre mesec dana utanačio detalje saradnje sa Ahisarom, još jedan fudbaler Partizana seli se u Tursku. Napadač crno-belih Nemanja Kojić (25) biće novi fudbaler Gacijantepa, kluba koji je minulu sezonu u Superligi završio na desetom mestu.

Kojić je sinoć, zajedno sa menadžerom Stefanom Stojićem, otputovao za Tursku, danas ga čekaju lekarski pregledi i završna runda pregovora sa budućim poslodavcima. Pod uslovom da sve bude u redu očekuje se potpis trogodišnjeg ugovora, otkriva Sportski žurnal uz napomenu da će saradnja biti overena na dve plus jednu sezonu.

Sport dodaje da će Partizan će od transfera Nemanje Kojića zaraditi 120.000 evra na ime obeštećenja, s obzirom da mu je ugovor isticao u junu sledeće godine. Od pomenute sume 100.000 evra će na račun crno-belih prebaciti Gacijantep, dok će preostalih 20.000 uplatiti menadžerska agencija koja zastupa napadača.

Zajedno sa Predragom Lukom, Kojić je u zimu 2012. stigao iz Rada u Partizan, računajući sva takmičenja odigrao je 55 mečeva za crno-bele i na njima postigao 16 golova, uz deset asistencija. Zbog problema sa povredama nije imao kontinuitet u Humskoj 1, a status u ekipi definitivno mu se promenio dolaskom Valerija Božinova i Abubakara Oumarua, pa je rastanak sa klubom kome je pogotkom u 146. večitom derbiju doneo pobedu nad Crvenom zvezdom, očekivan i logičan sled događaja.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hm...

05.08.2015 12:08

Kako to da evo za redom ko zna koji dan nasi kosarkasi fudbaleri svi mahom u tursko zar niko drugi ne nudi za njih,turska liga je toliko jaka ili sta strasno povraca mi se vise od tih stvari.

ODGOVORITE