Renoviranje Zvezde: U sredu stižu dva pojačanja, na pomolu i treće!

Crvena zvezda bi ove srede trebalo da dobije još dva pojačanja. Prvo se očekuje da ugovor potpiše Holanđanin iz Mordovije Mičel Donald, a do kraja dana bi potpis na ugovor trebalo da stavi i Srđan Plavšić iz Spartaka.

Fudbal 05.08.2015 | 13:20
Renoviranje Zvezde: U sredu stižu dva pojačanja, na pomolu i treće!

Mičel je u utorak stigao u Beograd, a za 10 časova su mu zakazani lekarski pregledi posle kojih bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor. Zvezda će ipak morati da plati obeštećenje ruskoj Mordoviji i prema saznanjima Blicsporta ono iznosi 200.000 evra. U klubu veruju da će bez obzira na to dobiti kvalitetnog "veznjaka" koji je upravo u duelu sa crveno-belima u pripremnom meču pokazao kvalitet.

Istovremeno saga oko mladog Plavšića iz Spartaka je konačno završena. Na upravnom odboru kluba u utorak je zvanično dato "zeleno svetlo" za angažman Plavšića, a visina obeštećenja se bar za sada drži u tajnosti.

Na kraju, Zvezda će pokušati da angažuje i napadača Čukaričkog, Nikolu Stojiljkovića. Razgovori sa "brđanima" su počeli ali je potpuno neizvesno kako će se razvijati, odnosno koliko bi obeštećenje moglo da iznosi.

Inače, iako su crveno-beli objavili da će sredinom septembra raspisati izbore, aktuelna uprava će nastaviti da posluje u prelaznom roku, sve sa ciljem da pokaže da zbog izbora neće dići ruke od kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar