Tukao ju je pištoljem, pa nišanio na nju!

Minin otac Ljubiša Lazarević, inače dirigent Pozorišta na Terazijama u penziji, otkrio je da je njegova ćerka pretrpela užasnu torturu od muža, koji ne samo da ju je tukao, već je u nju uperio i pištolj!

Srbija 05.08.2015 | 07:45
Tukao ju je pištoljem, pa nišanio na nju!

“Pokazala mi je tragove na leđima od pištolja kojim ju je Goran gurao. Imala je masnice na rukama. Veoma je loše izgledala. Došao je i on. Vikao je, gađao nas raznim predmetima”, izjavio je Lazarević za Kurir i dodao da je Mina pozvala u pomoć i Stanićevu majku i braću, ali da niko nije uspeo da ga smiri.

“Potpuno je pomahnitao. Mnogo je popio. Ljuljao se. Pretio. Tražio Minu, nije mogao da shvati da je otišla”, prepričava Lazarević, koji smatra da je njegov zet imao komleks od poznate glumice.

“Goran je oduvek pokazivao znake agresivnosti i verujem da je digao ruku na moju ćerku jer se osećao inferiorno u odnosu na nju”, zaključio je Ljubiša Lazarević.

Podsetimo, baletan Goran Stanić (42) u subotu uveče pretukao je suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari! Stanić je posle incidenta uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, a osim oružja, policija je u stanu u kom žive sa dvoje maloletne dece pronašla i četiri kapisle za detonator!

Srbija Danas

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Serafim

05.08.2015 07:11

LJubomora je otrov za ljubav zato je ne izazivajte kod voljene osobe, tuko je pistoljem, kojim??? da je bogdo onim na vodu ali izgleda da mala voli da menja kalibre sto muza dovodi do ludila zato sto je voli a ko voli ima prisustvo ljubomore u velikoj kolicini, ako si udata, nisi obesena NE menjaj kalibar ili pevca inace ode ti glava, ne medju butine vec sa ramena.

ODGOVORITE
Name

uzas

05.08.2015 07:58

Kakav idiotski komentar.Ona je sama kriva sto je on ludjak i psihopata,je li???

Name

nešo

05.08.2015 09:42

Imaš li ti Serafime sestru, kćerku.... Ljubomora je bolest i mora se liječiti. Ruku bi mu iz ramena otkinuo da mi sutra dirne dijete. Ako se ne slažete RAZVOD...

Name

VRS RVI

05.08.2015 12:11

Moj Serafime imaš idiotska shvatanja. Ljubav se ne može dobiti na silu. Sve i da je kako si napisao mjenjala kalibre to je njena stvar. Uvjek postoje dvije strane i razlog za neke postupke. Zato ako nešto ne ide svakom je široko polje i svako na svoju stranu pogotovo zbog djece da nebi imali traume cjelog života. Ja sam bio jedno takvo djete pa da ti malo objasnim...

Name

SERAfim

05.08.2015 22:00

Kad nemaš pametan komentar , onda treba da ćutiš !

Name

x

06.08.2015 12:55

Nek ju je izdraufao. Da nije zaslužila, ne bi.

ODGOVORITE
Name

pin kod

06.08.2015 13:36

"Izdraufaj" svoje kod kuće , evo ja znam odavde da su "sigurno" zaslužile !