Video - Audi kup: Real lagano sa Totenhemom!

Rafa, Isko i Rodrigez moraju da ti igraju zajedno! Real dobio pakleni tandem, dok je Bejl nameštao snajper na Pevcima! Španski reprezentativac još jednom potvrdio suvi kvalitet...

Fudbal 04.08.2015 | 21:00
Video - Audi kup: Real lagano sa Totenhemom!

Jeste da je i dalje na snazi period priprema za narednu sezonu, kada klubovi uigravaju nove sisteme i taktiku, ali posle trijumfa nad Totenhemom rezultatom 2:0 na startu Audi kupa u Minhenu Rafael Benitez ne bi trebalo da ima dilemu oko toga da li bi Isko i Hames Rodrigez trebalo da budu standardni prvotimci. Odgovor je jednostavan - Isko i Hames moraju da igraju zajedno po svaku cenu.

Nije publika na Alijanc areni imala priliku da vidi spektakularnu utakmicu prepunu neizvesnosti, ali igrači Totenhema su na svojoj koži osetili samo delić onoga što bi špansko-kolumbijski koktel mogao da napravi naredne sezone. Lakonogi dribling španskog mađioničara u stranu, laserski precizan centaršut i neodbranjiv udarac glavom. Rezultat - 1:0.

Tako lako je sve to izgledalo kada su scenu izrežirali Isko i Rodrigez, koji svojim igrama u dosadašnjem delu priprema pokazuju da bi zaista mogli da izrastu u pravu napadačku silu i podršku Ronaldu, Bejlu i Benzemi. Doduše, odbrana Pevaca delovala je prilično nezainteresovano u nekoliko momenata, posebno kada su veziste Kraljevskog kluba špartale sa loptom u blizini kaznenog prostora, ali to je stvar na kojoj će Maurisio Poketino ozbiljno morati da poradi u budućnosti.

Lošu utakmicu londonskog kluba, koji praktično nije pokazao ništa osim tek nekoliko poluprilika, dodatno je „zabiberila“ nekadašnja vedeta Geret Bejl, koji je u 79. minutu ušao u prepoznatljivi trk ka golu Mihaela Vorma pored zbunjenog Jana Fertongena i raspalio po lotpi iz sve snage. Možda je holandski čuvar mreže mogao i bolje da reaguje, ali nezgodni let lopte, koja je pre ulaska u mrežu pala prektično ispred Vorma, nešto je što karakteriše razorni udarac velškog hitronogog fudbalera.

Na kraju - mnogo muka za Poketina i njegove nezainteresovane Pevce, dok će Benitez imati nekoliko pozitivnih stvari da izvuče iz cele utakmice.

Real će u finalu Audi kupa igrati protiv pobednika susreta Bajern - Milan.

REAL MADRID – TOTENHEM 2:0 (1:0)

/Rodrigez 36, Bejl 79/

Stadion: Alijanc Arena
Sudija: Ginter Perl

REAL MADRID: Kasilja – Danilo, Varan, Ramos (od 69. Načo), Marselo (od 59. Arbeloa) – Modrić (od 60. Iljaramendi), Kros (od 46. Kazemiro), Isko (od 68. Asensio) – Rodrigez (od 46. Vaskez), Bejl (od 82. Garsija) – Hese (od 61. Čerišev).

TOTENHEM: Vorm – Voker, Aldervireld (od 46. Fertongen), Vimer (od 46. Šadli), Rouz – Dajer, Ali (od 69. Kerol) – Lamela (od 46. Bentaleb), Eriksen (od 69. Vinks), Dembele – Kejn (od 86. Onoma).

Komentari / 0

Ostavite komentar