Zeka: Vrijeme je za veliki Partizan!

Bivši generalni sekretar kluba iz Humske Žarko Zečević smatra da su crno-beli spremni da ove sezone naprave dobar rezultat na evro sceni.

Fudbal 04.08.2015 | 12:40
Zeka: Vrijeme je za veliki Partizan!

Žarko Zečević veruje u Partizan. Legendarni gensek crno-belih smatra da je došlo vreme da jedan velikan padne u Humskoj.

On upozorava da je Steaua ozbiljan tim, ali ne i nepobediv, pogotovo sada.

"Steaua je ozbiljan tima, ali i klub. Ne treba da bude ni najmanje opuštanja jer bi Partizan u tom slučaju mogao da bude kažnjen. Mislim da Partizan može do pobede, a po zakonu verovatnoće vreme je da neki velikan padne u Humskoj", izjavio je za "Alo" Zečević.

On smatra da tim Partizana ima kvalitet i znanje.

"Ova ekipa Partizana uliva poverenje i pokazuje da je spreman za velike domete. Za plasman u Ligu Evrope sigurno", istakao je Zečević.

Iako nije zanemarljiva ni činjenica da bi trijumfom crno-beli obezbedili 5,4 miliona evra, Zečević napominje da je u prvom planu ipak sportski uspeh.

"Novac je u drugom planu, najvažniji je rezultat. Mislim da je ekipa dobro skockana. U Bukureštu je igralo osam igrača iz omladinske škole Partizana i to je pravo bogatstvo, a dok su se pojačanja koja su stigla, savršeno uklopila u tim", napominje Zečević.

Partizan je u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Bukureštu protiv Steuae odigrao 1:1, a revanš duel u Humskoj na programu je u sredu od 20.30 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar