LŠ: Biće ovo totalna ofanziva Partizana!

Oumaru napada Rumune, spreman i Božinov! Kamerunac Oumaru večeras je trenirao sa ekipom, dok je Božinov radio sa strane, ali u stručnom štabu očekuju da bude spreman do srede i to da bi mogao da zaigra od početka.

Fudbal 03.08.2015 | 22:20
LŠ: Biće ovo totalna ofanziva Partizana!

Odlične vesti za navijače Partizana! Strepeli su posle prve utakmice protiv Steaue u Bukureštu zbog povreda napadačkog tandema Abubakar Oumaru – Valeri Božinov, ali sada mogu da odahnu.

Obojica će biti na raspolaganju treneru šampiona Srbije Zoranu Milinkoviću za revanš utakmicu koja se igra u sredu na stadionu u Humskoj.

Kamerunac Oumaru večeras je trenirao sa ekipom, dok je Božinov radio sa strane, ali u stručnom štabu očekuju da bude spreman do srede i to da zaigra od prvog minuta.

Naravno, pitanje je koliko će moći da pruži s obzirom da je povreda bila takva da je zahtevala određeni period mirovanja, ali svakako se i od Božinova i od Oumarua očekuje da povedu napad crno-belih do uspeha protiv rumunskog šampiona.

U prvoj utakmici koja je odigrana prošle srede u Bukureštu nije bilo pobednika (1:1), a i Milinković i trener Steaue Mirel Radoi prošlog vikenda su u prvenstvenim duelima u Srbiji i Rumuniji odmarali gotovo cele startne postave.

Komentari / 0

Ostavite komentar