Rumuni najavljuju: Steauu čeka pakao!

Rumunski mediji očekuju da Partizan dočeka Steauu pred punim stadionom i 30.000 navijača.

Fudbal 03.08.2015 | 23:00
Rumuni najavljuju: Steauu čeka pakao!

Bukureštanski mediji izveštavaju da vlada veliko interesovanje za utakmicu (sreda, 20:30h), te da je već prvog dana prodato 10.000 ulaznica.

"Meč će sigurno biti rasprodat, navijači Partizana će napraviti fantastičnu atmosferu na tribinama. Navijači Steaue moraju biti pažljivi u Srbiji, jer će ih domaćini pažljivo posmatrati", upozoravaju rumunski mediji navijače Steaue u tekstu gde se u naslovu pominje pakao.

"Navijači će biti naša prednost u revanšu. Bilo bi idealno da brzo povedemo, ali ne smemo žuriti", rekao je bek Partizana Miroslav Vulićević.

Prvi meč u Bukureštu završen je bez pobednika 1:1, a uoči revanša Partizan je favorit na kladionicama. Kvota na crno-bele se kreće od 1,95-2 dok se pobeda Steaue kotira od 3,6-3,8.

"Video sam da su o meni pričali da sam debeo. Pokazaćemo im u sredu. Steaua je veliki tim, ne smemo je potceniti. Igraćemo agresivno od prvog minuta", rekao je napadač crno-belih Valeri Božinov.

Duel Partizana i Steaue (sreda, 20:30h) sudiće Mađar Ištvan Vad. On je najpoznatiji po duelu Engleske i Ukrajine na EURO 2012, kada je katastrofalnom greškom oštetio Ukrajince, zbog čega je bio suspendovan do kraja EP.

Komentari / 0

Ostavite komentar