Šta kaže Bogdan o dolasku Kaline u Fener?!

Prezadovoljan sam, Fenerbahče je dobio velikog borca! "Nadam se da će publika moći da vidi još dobrih zakucavanja i poteza, ali isto tako se nadam da to neće biti jedina stvar koju će videti od mene", dodao je Nemanja Dangubić.

Košarka 03.08.2015 | 14:40
Šta kaže Bogdan o dolasku Kaline u Fener?!

Prva utakmica - prva pobeda. Košarkaška rerpezentacija Srbije napravila je prvi podvig na putu dostizanja vrhunske forme pred Evrobasket i početak grupne faze u Berlinu narednog meseca. Standardni reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je zadovoljan učinjenim i onim što je Srbija prikazala protiv Mađarske.
"Izgledamo dobro i to je najbitnije trenutno. Sada sledi onaj lepši deo priprema i svi smo odgovorili iskreno kada to i mislimo", rekao je Bogdanović.

Mladi bek je nedavno dobio novog saigrača u Fenerbahčeu, Nikolu Kalinića, koji je stigao iz Crvene zvezde.
"Prezadovoljan sam zato što je s nama. Pravi je borac. Sve što imam da mu kažem reći ću mu kasnije. Pitao me je o Željku, ali neka to ostane između nas", dodao je Bogdanović.

Odmah nakon zvezde Fenerbahčea svoje utiske sumirao je i Nemanja Dangubić.
"Posle dve nedelje bazičnih priprema uradili smo dosta dobrih stvari, ali moramo da uradimo još mnogo. Imaćemo još prvera i mislim da ćemo igrati još bolje", rekao je Dangubić i dodao:
"Mađarska ima kvalitetne igrače, koji su igrali ABA ligu i oni znaju da igraju. S druge strane mi smo željni košarke i u svakom momentu želimo da pružimo sve od sebe. Ovo je bila prva utakmica i mislim da smo se dobro pokazali publici, kojoj sam zahvalan što su nas bodrili".

Selektor je bio jako zadovoljan onim što je ekipa uradila u dosadašnjem delu priprema, a Dangubić je poslednje dve nedelje rada video na sledeći način:
"Selektor je zadovoljan, to je najbitnije. Atmosfera je odlična, a kako svi radimo i koliko se trudimo to ne mogu ni da opišem. Ja sam lično zadovoljan mojim napretkom i svojim radom".

U prepoznatljivom stilu igrao je eksplozivni krilni košarkaš prvu utakmicu na pripremama - uz agresivnu odbranu i mnogo atraktivnih poteza.
"Nadam se da će publika moći da vidi još dobrih zakucavanja i poteza, ali isto tako se nadam da to neće biti jedina stvar koju će videti od mene", zaključio je Dangubić.

Komentari / 0

Ostavite komentar