Bobi će nositi broj 40 u Sparsima!

Srpski košarkaš Boban Marjanović u narednoj sezoni će igrati za San Antonio Sparse i nosiće dres sa brojem 40.

Košarka 03.08.2015 | 10:40
Bobi će nositi broj 40 u Sparsima!

Marjanović je tokom karijere uvek nosio broj 13, ali je u redovima Teksašana to nemoguće, pošto su ‘Mamuze’ povukle taj broj u čast Džejmsa Silasa, koji je branio boje Sparsa od 1972. do 1981. godine.

222 centimetra visok centar je u subotu posetio halu u kojoj će igrati naredne sezone zajedno sa Timom Dankanom, Tonijem Parkerom i Manuom Đinobilijem i sigurno je bio oduševljen kada je video da su Sparsi već spremili njegovo mesto u svlačionici.

“Moj dom za narednu sezonu. Ostvaren san”, napisao je Marjanović na društvenoj mreži Instagram.

Marjanović poslednjih dana boravi u Sjedinjenim Državama na pregledima, posle kojih će biti poznato da li će moći da se vrati na pripreme reprezentacije pred Evropsko prvenstvo.

Doskorašnji centar Crvene zvezde je morao da ode na dodatne preglede pošto je pomoćni trener Crvene zvezde Velibor Radović nedavno izjavio da je finalnu seriju Superlige sa Partizanom odigrao sa prelomom u stopalu. Pregledi koje je obavio u Los Anđelesu pokazali su da nema preloma, ali da ima otok, a konačna odluka po pitanju Šampionata ‘Starog kontinenta’ biće doneta u utorak.

Komentari / 0

Ostavite komentar