Jedno lice poginulo, tri teško povrijeđena

Jedno lice je poginulo, a tri su teško povrijeđena danas kod Milića, u sudaru autobusa firme "Centrotrans“, koji je išao iz Novog Sada za Istočno Sarajevo i automobila "golf".

Republika Srpska 02.08.2015 | 18:00
Jedno lice poginulo, tri teško povrijeđena

Ova teška saobraćajna nesreća se dogodila oko 13.45 sati, na magistralnom putu Vlasenica - Milići, u mjestu Zaklopača, u opštini Milići, potvrdila je portparolka Centra javne bezbjednosti Bijeljina Aleksanda Simojlović.

Dežurni hirurg Opšte bolnice u Zvorniku Dragan Cvijanović rekao je Srni da su oko 14.20 časova u bolnicu primljena četiri pacijenta, od kojih je jedan transportovan kolima hitne pomoći Doma zdravlja Vlasenica bez vitalnih znakova života.

Cvijanović je dodao da je jedan od pacijenata primljen traumatizovan u teškom stanju, ali je primarno hiruški zbrinut i odmah transportovan na Univerzitetski klinički centar Tuzla radi daljeg liječenja.

On je rekao da su ostala dva pacijenta medicinski zbrinuta i smještena na hiruško-intenzivnu njegu Opšte bolnice u Zvorniku.

"Od ta dva pacijenta, jedan je žena koja ima lijevi potkoljenični prelom i prelom karlice i ona se nalazi u fazi hemodinamičke stabilizacije i dalje dijagnostike, dok je drugi pacijent mlađi muškarac koji je hemodinamski stabilan", rekao je Cvijanović.

On je dodao da je, najvjerovatnije, riječ o porodičnoj nesreći u kojoj je poginuo jedan muškarac, dok su dva muškarca i jedna žena teže povrijeđeni.

Fena nezvanično saznaje da su u pitanju članovi porodice Ćerimović iz Huskića.

Poginuo je otac Mensur Ćerimović (44), dok su majka Šaha Ćerimović (43) i dvojica sinova, Mensudin (20) i Adnan (22), teško povrijeđeni.

Automobilom "golf“ je upravljao mlađi sin koji je zadobio teške tjelesne povrede, opasne po život.

Majka i stariji sin zadobili su teške tjelesne povrede i prebačeni su u Zvornik na liječenje.

Magistralni putu Vlasenica - Milići u mjestu Zaklopača, gdje se dogodila nesreća ponovo je prohodan nakon obavljenog uviđaja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Put je prohodan od 17.45 časova.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

cris

02.08.2015 16:40

Treca nesereca na istom putu u mjesecdana.

ODGOVORITE
Name

Student11

02.08.2015 23:14

Strašno. Nikad do ovog ljeta nije bilo toliko nesreća na tom putu.

Name

Dragan

02.08.2015 19:36

Ta deonica ispade opasna kao Ibarska magistrala.

ODGOVORITE
Name

MILICIONAR

03.08.2015 20:54

PITAM SE JE LI JEDAN OD UZROKA OVOLIKOG BROJA NESREĆA, OVA NOVA REFORMA POLICIJE,NA KOJOJ JE JEDINO INSISTIRAO MINISTAR POLICIJE, NAJZAD SMO U NEČEMU PRVI U EVROPI, PA MAKAR ŠP BROJU STRADALIH U NESREĆAMA, BRAVO ZA VLADU RS I MINISTRA, DA NIJE ŽALOSNO, BILO BI SMIJEŠNO

ODGOVORITE