Gazda Palerma otkrio otkud Miha na klupi Milana?!

Ja sam predložio Mihajlovića Berluskoniju jer ima m..a, on je želeo Kontea! Zamparini izjavio da je upravo on dao ključni savet gazdi Milana prilikom izbora trenera.

Fudbal 05.08.2015 | 14:00
Gazda Palerma otkrio otkud Miha na klupi Milana?!

Gde god da se pojavi u Italiji, temperamentni gazda Palerma Muricio Zamparini izazove ogromnu pažnju tamošnjih medija, jer predstavnicima "sedme sile" uvek otkrije neku novu ekskluzivu.

Ovoga puta Zamparini je otkrio kako je upravo on bio jedan od najzaslužnijih što je Siniša Mihajlović ovog leta imenovan za šefa struke slavnog Milana.
"Berluskoni je želeo da promeni trenera i razmišljao je o Antoniju Konteu. Ja sam mu rekao da izabere Mihajlovića, jer ima m..a", rekao je Zamparini.

Prvi čovek kluba sa Sicilije ovog leta je završio posao decenije, prodavši Paula Dibalu Juventusu za 32.000.000 evra. Tri godine ranije Argentinac je drugoligašu Institutu plaćen 12.000.000, nakon čega je Zamparini gotov proglaše ludim, ali se ovog leta taj potez ispostavio možda i istorijskim za Palermo.

Kontroverzni gazda Palerma otkrio je tajnu takvog poslovanja.
"Tajna je u meni i mojim skautima. Oni su me obaveste o talentu nekog igrača, ja pogledam kasetu i donesem konačnu odluku. Za Dibalu je bio zaslužan moj bivši sportski direktor Luka Katani, on ga je gledao u Argentini i bio impresioniran. Bio sam hrabar da uložim 12.000.000 evra u igrača koji je imao 18 godina", rekao je Zamparini.

Komentari / 0

Ostavite komentar