Ukoliko sadašnja Uprava ode s Marakane Zvezdu preuzima Čović?

Prvi čovek košarkaškog kluba traži da sa svojim ljudima preuzme kormilo fudbalskog kluba, piše Kurir.

Fudbal 03.08.2015 | 23:40
Ukoliko sadašnja Uprava ode s Marakane Zvezdu preuzima Čović?

Nebojša Čović bi mogao da bude spasilac fudbalskog kluba Crvena zvezda, saznaje dnevni list Kurir. Od prvog čoveka košarkaškog kluba bi se očekivalo da recept oživljavanja kluba s Malog Kalemegdana primeni i na Marakani, gde su dugovi veći od 40.000.000 evra.

Kako piše Kurir, određeni broj navijača stoji iza ovog predloga, a isto tako Čović praktično nema konkurenciju jer sem njega ne postoji ni jedan sportski radnik koji je u ovom trenutku spreman da se uhvati u koštac sa problemima u Ljutice Bogdana.

Dakle, Čović je spreman da pomogne, ali ima jasne uslove za dolazak na stadion Rajko Mitić.
"Čović ima volju da uđe u klub i negova želja nije sporna. Traži odrešene ruke i slobodu da klub za dve do tri godine postavi na zdrave osnove. Odlično poznaje prilike u fudbalskom klubu, dug i obaveze prema poveriocima, jer je pre dve godine kao potpredsednik bi zadužen za finansijsku konsolidaciju kluba. Čović, ako uđe sa svojim ljudima, želi da radi po njegovim pravilima, a to znači da cela sadašnja garnitura mora da ode", tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira.

Ovaj dnevni list takođe piše da u slučaju da se Čović vrati na Marakanu, na ostanak u klubu može da računa samo Stefan Pantović, dok bi njegova desna ruka bio Branislav Đurđević.

Komentari / 0

Ostavite komentar