Čudesni slučaj Alvara Negreda...!

Juče ga Valensija dovela za 28.000.000 evra, sad ga prodaje kako bi vratila dug Sitiju?! Slepi miševi su, navodno, ponudili Španca Sevilji...

Fudbal 02.08.2015 | 11:00
Čudesni slučaj Alvara Negreda...!

Juče u Mančester Sitiju, danas u Valensiji, sutra u Sevilji?! Čudesni slučaj Alvara Negreda poprimio je nove tokove, pošto mediji bliski Valensiji tvrde – španski centarfor je ponuđen Sevilji!

Negredova priča dobila na značaju prethodnih dana, najviše iz razloga što je tek nedavno i zvanično postao igrač Slepih miševa, a već sada bi mogao da se seli sa Mestalje. Naime, Valensija je pre nekoliko dana otkupila ceo ugovor iskusnog španskog golgetera, za koji će tek morati da plati 28.000.000 evra – 14.000.000 u septembru i 14.000.000 u junu narednog leta.

Međutim, kako se Valensija prilično istrošila u ovom prelaznom roku, klub traži rešenje kako da se reši Negreda, kako bi mogla da isplati dugovanja prema Mančester Sitiju?! Negredo je prošlu sezonu proveo na Mestalji kao pozajmljeni igrač Građana, za sumu od 2.000.000 evra. Ipak, u ugovoru dve strane postojala je klauzula prema kojoj je Valensija morala da otkupi Negreda na kraju sezone, a kako nije zadovoljio očekivanja trenera Nuna Espiritu Santa, jasno je da je klub napravio katastrofalnu grešku. A kako Valensija tek treba da plati Sitiju, Slepi miševi će pokušati da se oslobode Negreda i pokušaju da za njega izvuku neki evro.

Mediji po Pirinejima pišu da je Valensija već kontaktirala upravu Sevilje i ponudila Negreda. Ali, postavlja se i pitanje da li su Andalužani spremni da prihvate igrača koji je upravo u njihovoj opremi postao jedan od najopasnijih centarfora Evrope, zbog čega je Siti leta 2013. iskeširao čak 25.000.000 evra.

Sevilja je ovog leta dovela Ćiru Imobilea iz Dortmunda, posle odlaska Karlosa Bake, a Negredo bi bio dodatno pojačanje u samom srcu napada.

Komentari / 0

Ostavite komentar