DL: Frejzer-Prajs i Raderford blistali u Stokholmu

Trijumfi Šeli-En Frejzer-Prajs i Greg Raderford obeležili su miting Dijamantske lige u Stokholmu.

Ostali sportovi 31.07.2015 | 19:00
DL: Frejzer-Prajs i Raderford blistali u Stokholmu

To je poslednje tajkmičenje pred Svetsko prvenstvo koje je na programu u Pekingu od 22. do 30. avgusta

Frejzer-Prajsova je nastavila dominaciju na 100 metara u konkurenciji atletičarki. Olimpijska šampionka iz Londona zabeležila je vreme od deset sekundi i 93 stotinke.

Iza nje su bile Tori Bovi i sunarodnica Jamajčanka Nataša Morison. Ovaj rezultat Frejzer-Prajsove znači da ostaje na vrhu u generalnom poretku nakon šest od sedam mitinga.

Još jedan olimpijski šampion iz 2012. godine bio je trijumfalan u Stokholmu. Raderford je bio najbolji u skoku u dalj rezultatom osam metara 34 centimetra ostavivši iza sebe Amerikanca Markiza Dendija. Raderford je takođe zadržao prednost u generalnom plasmanu.

Kateron Ibarguen je pobedila u troskoku i tako sačuvala maksimalan učinak sa šest mitinga. Kolumbijka je zabeležila rezultat od 14 metara i 69 centimetara.

Pjotr Malačovski je najdalje bacio disk - 65 metara i 95 centimetara. Poljak pred poslednje takmičenje ima 17 bodova više od sunarodnika Roberta Urbaneka.

Amerikanac Dafild je skokom od dva metra i 32 centimetra zauzeo prvo mesto u skoku uvis što je verovatno njegova najveća pobeda u karijeri.

Komentari / 0

Ostavite komentar