Grbović: Partizan propada, Dule i Uprava na moru!

Legenda crno-belih Goran Grbović upozorava da klubu preti gašenje, a da su članovi uprave koji to treba da spreče na moru.

Košarka 31.07.2015 | 15:40
Grbović: Partizan propada, Dule i Uprava na moru!

Goran Grbović, bivši kapiten Partizana, zabrinut je za sudbinu kluba, a za tešku situaciju krivi Duška Vujoševića i upravu.

- Mora da se podvuče crta i da se vidi koliki su dugovi, a da ljudi koji se brinu o finansijskom stanju odgovaraju. Tragedija je što Partizan neće igrati Evrokup, preveliki je to klub da bi to sebi dozvolio. Onda je normalno da pojačanja neće da dođu, a da igrači beže s broda koji je potonuo. Košarkaši koji u Partizan dolaze zbog Vujoševića nemaju od čega da žive, a na kraju odu nezadovoljni i tuže klub. I ne treba ih zbog toga nazivati izdajnicima - kaže Grbović za „Blic“.

Član Skupštine Partizana ogorčen je na upravu.

- Klubu ne preti propadanje već istrebljenje i ne treba dozvoliti jeziku da grmi kad snaga šapuće. E, tu odgovornost snosi Vujošević, a ne da prebacuje sve na upravu. Partizan je zatvoren klub, koji ne sme da vređa nikoga ko mu daje novac, makar jedan evro, pogotovu ne da to radi Dule. On je najbolji taktičar u Evropi, ali ne može da se meša u rad rukovođenja. Smeta mi što su svi iz uprave na odmoru, a klub propada. To je neodgovorno i apsurdno u najtežim trenucima u istoriji kuba.

Grbović upozorava da je Partizan davno u tunelu, a da se svetlo ne vidi.

- Partizan neće mirno da ode u mrak. Dosta nam je u Vujoševiću jedan Če Gevara, Partizan je u rupi, a ona mora da prestane da se kopa. Partizan zbog blokade i duga neće moći da igra ABA ligu, a to vodi prema propadanju. Ne može sa plaže da se spasava klub.

Skupština kluba koja će odrediti sudbinu Partizana održaće se sledeće nedelje.

- Vujoševiću je istekao ugovor, a Upravni odbor se nije sastao da bi ga on i produžio. Danilović ne može sve sam, a kada glad zakuca na vrata, ljubav beži kroz prozor - dodao je Grbović.

Komentari / 0

Ostavite komentar