Video: Maćado zbog srednjeg prsta leti iz Dinama?!

Fudbaler zagrebačkog Dinama Paulo Maćado pokazao srednji prst navijačima kada je izlazio iz igre u meču kvalifikacija za Ligu šampiona. Gazda Dinama: "Ako jeste pokazao prste - leteće!".

Fudbal 29.07.2015 | 15:40
Video: Maćado zbog srednjeg prsta leti iz Dinama?!

Zagrebački Dinamo je na ivici eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Molde je nadigrao Dinamo u "Maksimiru", ali ga nije pobedio - 1:1. U revanšu u Norveškoj biće "modrima" vrlo teško.

A još teže ako ostanu bez Portugalca Paula Maćada, koji se, blago rečeno, nesportski poneo prema navijačima svog kluba.

Kada je izlazio iz igre u 64. minuti, gledaoci su mu zviždali, a on mi je pokazao najpre srednji prst, a potom kod klupe i ponovio taj gest.

Na intervenciju četvrtog sudije, glavni sudija mu je pokazao crveni karton, a taj potez arbitra naišao je na oduševljenje navijača Dinama.

Gazda Dinama Zdravko Mamić rekao je da nije video taj incident, ali da će, ako se ispostavi da je Maćado pokazao srednji prst, to biti njegova poslednja utakmica u redovima hrvatskog šampiona.

U sredu pre podne Dinamo je na svom sajtu saopštio da je Maćado suspendovan, odnosno isključen iz prvog tima:

"Dinamo obaveštava navijače i javnost kako je Paulo Maćado zbog neprimerenog ponašanja na utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Moldea do daljnjeg isključen iz rada prvog tima. O daljim potezima klub će obavestiti javnost u narednim danima".

Hrvatski sportski mediji obrušili su se na ovog igrača Dinama nazivajući ga "seljačinom" i "prostačinom", a zaključuju da će, ako Maćado nastavi karijeru u Dinamu, zagrebački klub postati nalik "seljačkoj radnoj zadruzi".

Za igru Dinama takođe se vrlo oštro primećuje da je bila "prosjačka" i konstatuje da se skupocene zvezde zagrebačkog kluba, tri puta vrednije od norveškog tima, pružile jadnu igru i da se na terenu uopšte nije videla razlika u tome ko je koliko plaćen i ko koliko vredi na fudbalskoj pijaci.

Pogledajte...

Komentari / 0

Ostavite komentar