Komentar: Pauna na klupu A tima! Zvezdo, gdje su ti "Orlići"?!

Umesto na klupu A reprezentacije, Veljko Paunović je od juče na ulici, raskinuo je ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije. Još jedan u moru poraza Tomislava Karadžića i njegove svite. Udarac od kojeg ćemo se teže oporaviti nego od albanskog drona.

Fudbal 26.07.2015 | 00:00
Komentar: Pauna na klupu A tima! Zvezdo, gdje su ti "Orlići"?!

"Svima su posle svetske titule za igrače do 20 godina na Novom Zelandu usta bila puna Pauna, selektora koji je jedini uspeo da sjedini Srbe, da ga zavole i zvezdaši i partizanovci, da mu ekipa igra vrhunski, van balkanskog šablona i mentaliteta.

I umesto da dobije nagradu s Terazija - klupu seniora, napustio je ionako uzdrmani Savez. Ko to bira selektora u Srbiji? Karadžić, Terzić, Mirkov...?

„Blic“ traži podršku velikih imena: Stojkovića, Mirkovića, Jugovića, Mijatovića, Vujačića, Petrića, izjasnite se, nismo sujetni, dajte preko naših stubaca podršku Veljku, ne dajte mu da ode iz srpskog fudbala. Ako sasvim zasluženo najtalentovaniji evropski golman Rajković može na gol seniora, onda može i Paunović na klupu A tima.

I još nešto. Zvezdo, šta je sa zlatnim „orlićem“ Grujićem, je l’ ne igra zato što nije hteo da potpiše ugovor sa nekim belosvetskim menadžerskim fondovima? Zašto se Ristić kažnjava naigranjem? Dovoljno ste ga kaznili što mu niste dali da ode na Novi Zeland, kao i Jovića!

Zašto Šaponjić ne igra u Partizanu, a Živković ulazi s klupe? Je l’ interes našeg fudbala da srpski talenti budu rezerve Božinovu i Umaruu.

Na kraju, pitanje za Zvezdana Terzića? Čime on to garantuje, kako je rekao na poslednjoj Skupštini kluba, da će Zvezda osvojiti titulu? I još preti da će otići ukoliko crveno-beli ne vrate šampionsku krunu!
Nema potrebe da čeka titulu, neka ode odmah!",

Komentari / 0

Ostavite komentar