Midi suknje hit ljeta

Midi suknje oduvek su bile sinonim za romantiku, ali ovoga leta su pravi hit! Zato, zaboravite na maksi i mini i odaberite srednju dužinu jer ćete u njoj izgledati vrlo šik!

Moda i ljepota 07.07.2015 | 10:11
Midi suknje hit ljeta

I ne brinite, ovaj model ne stoji samo visokim, vitkim i dugonogim damama, što potvrđuje stajling nekih poznatih džepnih Venera, poput Mire Dume, Viktorije Bekam, Sare Džesike Parker i sestara Olsen.

Važno je samo da poštujete neka modna pravila, savetuju stilisti. Suknju tako zahtevne dužine morate da kombinujete sa komadom odeće pripijenim uz telo, a uža majica ili bluza, kratki top, uski bodi ili ukrojena kratka jakna su savršen izbor.

Ukoliko suknju nosite s laganom, lepršavom svilenom ili teksas košuljom, bilo bi dobro da je uvučete u suknju i stegnete širokim kaišem.

Uz pun krug i srednju dužinu suknje stilisti preporučuju obuću u bež nijansama koja vizuelno izdužuje noge. Visoke i vitke dame mogu da ih nose i u kombinaciji sa patikama i baletankama.

Što se modnih detalja tiče, uz ove romantične, praktične i udobne modele, odlično se slažu male tašne raznih boja i dezena kao i šeširi.

Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar