Despotović predstavljen u Kairatu!

Srpski napadač Đorđe Despotović novi je igrač kazahstanskog Kajrata, rivala Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Fudbal 07.07.2015 | 17:00
Despotović predstavljen u Kairatu!

Despotović se u Almati preselio upravo iz redova "crveno-belih", u koje je stigao prošlog leta, ali je postiago samo jedan gol u Jelen Superligi Srbije.

U međuvremenu ga je Zvezda pozajmila upravo u Kazahstan ekipi Žetisua, za koju je postigao pet golova na 17 mečeva. Kontakt između crveno-belih i Kajrata u vezi sa Despotovićem počeo je tokom gostovanja Kazahstanaca u Beogradu prošle sedmice.

Kajrat je pozajmio Despotovića do kraja godine, a nosiće dres sa brojem 28. Pored njega, kazahstanski klub je predstavio još dva pojačanja, Toktara Žanglišbaja i Ulana Konosbaeva.

Dan ranije stiglo je najveće pojačanje ovog tima za nastavak sezone, stigao je dugogodišnji reprezentativac Ukrajine, bivši igrač Šahtjora i Bajerna Anatolij Timoščuk.

Zvezda gostuje u Almatiju u četvrtak, u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, gde će pokušati da nadoknadi poraz od 2:0 sa svog terena.

Komentari / 0

Ostavite komentar