Ovo je Berluskonijev plan za Ibru...

Ugovor na tri godine, plata od 6.000.000 po sezoni i milosrđe Svetaca! Samo još da PSŽ dozvoli Šveđaninu da se kao slobodan igrač vrati na San Siro.

Fudbal 05.07.2015 | 22:40
Ovo je Berluskonijev plan za Ibru...

Deluje nemoguće, ali Italijanima je mnogo puta polazilo za rokom. Laik će se zapitati: Pobogu, zašto bi Pari Sen Žermen pustio Zlatana Ibrahimovića da napusti Park prinčeva bez obeštećenja? I mi slično razmišljamo, samo... Ti Italijani umeju da budu baš slatkorečivi. Posebno onaj "uglačani" Adrijano Galijani, koji sada ima novi zadatak.

Silvio Berluskoni mu je navodno zadaao domaći - da pronađe način da sa malo para privoli velikog igrača nazad na San Siro. Najviše što Milan može da ponudi je 6.000.000 evra po sezoni. Ali i saradnju na tri sezone što će 33-godišnji Ibrahimović umeti da ceni.

Samo još da PSŽ dozvoli Šveđaninu bosanskog porekla da ode za džaba. Zašto? Pa zato što će tako uštedeti 16.000.000 evra koje bi potrošio na Ibrinu platu i osloboditi nešto mesta u budžetu limitiranom pravilima o finansijskom fer plej. I Ibrahimović će izgubiti, jer bi morao da se odrekne te sume, ali on se već opasao sa dovoljno novca.

Da li će plan proći? Previše toga treba da se poklopi. Ali Ibrahimoviću se navodno ide u Milan. A taj Galijani ume da priča.

Komentari / 0

Ostavite komentar