Džej Džej o psovkama: Gdje da se sjetim peršuna?!

Jelena Janković je uspela da izbori plasman u 3. kolo Vimbldona gde je očekuje Petra Kvitova. Protiv Jevgenije Rodine ponovo je "ispalila" nekoliko psovki... Pročitajte šta kaže srpska teniserka o tome.

Tenis 04.07.2015 | 15:00
Džej Džej o psovkama: Gdje da se sjetim peršuna?!

Jelena Janković, poput mnogih srpskih sportista (i uopšte sportista), ponekad da sebi oduška i izbaci iz sebe negativnu energiju na terenu raznim "sočnim" terminima iz srpskog jezika, koji njima obiluje.

Znamo da Džej Džej voli da opsuje, onako "po srpski" što se kaže, a ni meč 2. kola Vimbldona, protiv Ruskinje Jevgenije Rodine, nije bio izuzetak.

"Imala sam raspravu sa sudijom, jer je htela da me kazni, a rekla sam samo: 'Jeb**'. Ona je to čula i pitala me je: 'Jelena, hoćeš li da te kaznim zbog te reči?'. Ja sam joj rekla da je 'jeb***' kod nas kao dobar dan'. Znaju oni te naše psovke tako da je odmah provalila. Ja ne mogu da se foliram, kad sam nervozna opsujem, kad sam srećna smejem se...", izjavila je srpska teniserka.

U emisiji "Centralni teren" Radio-televizije Srbije, Jelena je takođe govorila o tim svojim "izlivima" emocija na terenu.

Kaže da je takva po prirodi, da joj je to ponekad potrebno da bi podigla samu sebe, da izbaci negativne misli i energiju.

"I mama mi je rekla da ne govorim onu reč, nego da kažem: 'Idi u peršun'. Pa, gde da se setim u tom trenutku peršuna? Kako toga da se setim? Hoću ja, nego...", rekla je Jelena i zacenila se od smeha.

Komentari / 0

Ostavite komentar