Novak: Biće teško protiv Kevina!

Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan svojim nastupima tokom prve nedelje na ovogodišnjem Vimbldonu i dodaje da je blizu željene igre na travnatoj podlozi.

Tenis 04.07.2015 | 16:20
Novak: Biće teško protiv Kevina!

Đoković se plasirao u osminu finala Vimbldona, pošto je u trećem kolu pobedio Australijanca Bernarda Tomića sa 6:3, 6:3, 6:3.

"Sjajna prva nedelja na Vimbldonu je iza mene. Nadao sam se da ću igrati sve bolje kako turnir bude odmicao, a to se upravo i dešava. Zaista, kako se bliži završnica takmičenja, tako je moje samopouzdanje sve veće, a i danas sam mnogo bolje kontrolisao osnovne udarce, odlično sam servirao što je donelo rasterećenje na njegove gemove", rekao je Đoković posle meča.

"Tomić je odigrao veoma dobro u sva tri seta... Pokazao je talenat", dodao je on.

Srpski teniser tokom dosadašneg toka Vimbldona nije izgubio nijedan set, ali Đoković ne misli da su protivnici bili laki.

"Možda vama izgleda sa tribina da nisam bio testiran na pravi način, ali na terenu je drugačije. Možda mislite da nije bilo pravih protivnika, ali bilo ih je.. Pogotovo danas. U svakom slučaju sam zadovoljan svojom igrom i mislim da sam veoma blizu željenog nivoa. Verujem da će sledeće nedelje biti još bolje", rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta će se u osmini finala igrati protiv Kevina Andersona iz Južne Afrike.

"Kevin je veoma dobro odigrao Kvins... Pokazao je da je izuzetno dobar na travi, a i visoko je rangiran. Moraću da budem na visokom nivou ukoliko želim da pobedim", zaključio je on.

Komentari / 0

Ostavite komentar