Kejtlin Džener među najuticajnijim ženama svijeta

Tek što se prošlog meseca našla na naslovnoj strani "Vanity Fair"-a, kojom je ostatku sveta prvi put pokazala kako izgleda nakon promene pola, Kejtlin Džener se već našla na listi najuticajnijih žena sveta.

Zabava 04.07.2015 | 11:48
Kejtlin Džener među najuticajnijim ženama svijeta

Bivša olimpijska šampionka i rijaliti zvezda, Kejtlin Džener našla se na BBC-jevoj listi najuticajnijih žena sveta. Kejtlin je zauzela visoko sedmo mesto, a na ovoj listi mogu da se nađu jedino žene koje su svojim akcijama izvršile "snažan uticaj na društvo" koko su naveli sastavljači ove liste.

Jedan od njih je otkrio da su najpre drugu članicu popularne porodice imali u vidu.

-Mnogi od nas su mislili da će Kim Kardašijan zauzeti neko mesto na ovoj listi- ne zbog toga što svaki od nas oseća veliko poštovanje prema toj ženi-nego zato što je njen uticaj na milione žena širom sveta konstantan.

-A kada se Kejtlin pojavila na naslovnoj strani časopisa imala je sve adute u svojim rukama. Razumem da ljudima može da bude neprijatno zbog nekog poput Kejtlin Džener, ali iznad svega i ona je ljudsko biće kao i svi mi i ne možemo joj uskratiti prava ali ni poštovanje-zaključi je on.

Na prvom mestu BBC-jeve liste "Najuticajnijih žena sveta" našla se premijerka Škotske, na drugom je Ana Vintur dugogodišnja urednica časopisa "Vouge", dok je na trećem mestu holivudska glumica Anđelina Džoli.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar