Mančester Junajted obara svjetski rekord u transferima?!

Mančester junajted žarko želi Tomasa Milera, napadača Bajerna. Koliko žarko? Sedite na stolicu!

Fudbal 04.07.2015 | 10:20
Mančester Junajted obara svjetski rekord u transferima?!

Novac u fudbalu igra veliku ulogu, ali ovo što gledamo poslednjih godina pretvara fudbal u sve samo ne u sport.

Prema informacijama iz Nemačke (plasirao ju je nemački "Bild"), Mančester junajted sprema neverovatnu ponudu za napadača minhenskog Bajerna Tomasa Milera.

Šta znači neverovatnu? OK, sedite prvo.

Sad pročitajte: 160 miliona evra!!!

Ako se zna da je od dolaska u Mančester junajted Luj van Gal potrošio nešto više od 200 miliona evra, onda je jasno da Holanđanin zapravo i nema granice.

Mančester junajted je, kao i u svakom prelaznom roku, klub koji se najviše pominje na tržištu fudbalera, a do sada su slavni engleski klub povezivali sa zvezdama Reala - Geretom Bejlom i Serhiom Ramosom - za koje nudi oko 40 miliona evra.

Ali, ako su ove informacije iz Nemačke tačne, onda je sve to "boranija" za Tomasa Milera, koji bi, eventualnom realizacijom transfera na Old traford, potukao sve rekorde u fudbalu.

U ovu cifru za transfer MIlera, navodi novinar "Bilda" Kristijan Falk (koji prati dešavanja u Bajernu), ušla bi i plata koju bi Miler dobijao u sledećih pet godina u Junajtedu.

Najbolji strelac Mundijala u Južnoafričkoj Republici ranije je priznao istom novinaru da je "na meti" velikog kluba, ali nije precizirao kojeg.

Mada, Miler je izjavljivao i da mu je budućnost u Bajernu, bar do isteka ugovora (2019.).

Poznavalac prilika u nemačkom fudbalu Rafael Honingštajn, međutim, ocenjuje da će ovaj transfer teško biti realizovan.

On je, takođe, izneo istu informaciju o sumi koju nudi Junajted (160 miliona evra), kao i da će predstavnik engleskog kluba Ed Vudvord pokušati da nagovori čelnike Bajerna na prodaju MIlera. Ali, dodaje, ne veruje da će u tome uspeti, jer Bajern ne želi da rasprodaje igrače.

"Junajted je probao da dovede Milera prošle godine, sada pokušava ponovo. Ali, Miler je u planovima Bajerna, njegov je važan deo i ima ugovor još nekoliko godina", dodaje on.

Komentari / 0

Ostavite komentar