Marijana Mateus bacila oko na Karića

Kreatorka poznata po vezama sa uspešnim biznismenima sada je zainteresovana za člana popularne dinastije - Simona.

Zabava 01.07.2015 | 07:33
Marijana Mateus bacila oko na Karića

Kako „Blic“ saznaje, Marijana Mateus (43) na sve načine pokušava da se domogne bogatog producenta iako je on u aprilu ove godine zaprosio svoju devojku, manekenku Tamaru Nikolić.

- Raspitala se koji je najbolji način da kontaktira sa Karićem, pa su je prijatelji savetovali da počne da odlazi u salon lepote koji drži njegova sestra i sada je ona tamo redovni gost, a sve kako bi uspela da razmeni pokoju reč sa Simonom. Ide tamo nekoliko puta nedeljno iako njen atelje više nije blizu salona. To smeta članovima porodice Karić, a pogotovo Simonovoj majci Hafi, koja na sve načine pokušava da joj da do znanja da neće uspeti da upeca njenog sina - kaže izvor blizak Karićima, koji je želeo da ostane anoniman.

Po svemu sudeći, porodica nema razloga za brigu, jer je Simon i te kako svestan situacije, te je na kulturan način stavio do znanja kreatorki da ga ne zanima.

Simon de Karić i Tamara Nikolić
- Kada se nedavno vratila iz Londona, Marijana je pozvala Simona na večeru, a on joj je rekao da će proveriti sa svojom verenicom kada mogu zajedno da se odazovu pozivu. Marijana je bila očajna, ali je prikrivala bes zbog propalih planova - dodaje izvor.

Po svemu sudeći, Karićeva verenica Tamara dobro zna da ne treba da se nervira, jer teško da će u Simonovom srcu uspeti da je zameni Marijana.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar