Radonjić trener Zvezde još dvije godine!

Šef struke Crvene zvezde Telekom potpisao je novi ugovor, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović!

Košarka 01.07.2015 | 15:00
Radonjić trener Zvezde još dvije godine!

Dejan Radonjić ostaje na klupi Crvene zvezde Telekom i u sezoni 2015/16. Prema ugovoru, i u sezoni nakon te!

Pregovori šampiona Srbije i najdugovečnijeg trenera u novijoj istoriji kluba uspešno su privedeni kraju i on će voditi crveno-bele i od jeseni. Fotografiju iz kancelarije i potvrdu te informacije "okačio" je na Twitter njegov menadžer, Miodrag Ražnatović!

Radonjić je stigao u Zvezdu u aprilu 2013. godine, a ovog leta će treći put koncipirati novu ekipu. Pre 12 meseci, skrojio je prvi šampionski sastav crveno-belih u 21. veku i predvodio ga do titula u svim regionalnim takmičenjima, uz učešće u Top 16 fazi Evrolige.

Njegovim ostankom, na Malom Kalemegdanu je postavljen osnov za formiranje ekipe za nove izazove. Ubrzo bi trebalo da bude jasno i da li će Maik Cirbes ostati u klubu, što je Ražnatović takođe nagovestio prošle nedelje.

Za sada je samo jasno da će Zvezdu napustiti Boban Marjanović, koji je uz rad sa Radonjićem postao najkorisniji igrač Evrolige, a izvesno je i to da su se kluba oprostili Amerikanci Markus Vilijams i Čarls Dženkins.

Radonjićev potpis drugi je ugovor koji je predstavnik Srbije u Evroligi potpisao ovog leta. Prethodno se na nastavak saradnje obavezao i Branko Lazić, bek crveno-belih sa najdužim stažom u Zvezdi od svih članova aktuelnog tima.

S obzirom na uspešan kraj pregovora o ostanku trenera, u prvi plan će stupiti priče o odlascima i nedolascima košarkaša. Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović najavio je detaljan razgovor sa novinarima o toj temi krajem ove ili početkom sledeće nedelje.

Komentari / 0

Ostavite komentar