Otkrivena pozadina sukoba Hare i Kavanija...

Otac će ti trunuti u zatvoru! „Ne samo što ga je dodirivao po intimnim mestima, već ga je i konstantno podsećao na nesreću koju je izazvao njegov otac, a u kojoj je poginuo dečak“, otkriva pomoćni trener Urugvaja.

Fudbal 01.07.2015 | 23:20
Otkrivena pozadina sukoba Hare i Kavanija...

Famozni sukob na Kopa Amerika između čileanskog štopera Gonazala Hare i urugvajskog napadača Edinsona Kavanija, i dalje je centralna tema medija u Južnoj Americi.

Fudbaler Majnca će ostatak šampionata provesti na tribinama, pošto je kažnjen sa tri meča suspenzije zato što je Urugvajca dodirivao po intimnim mestima. Ali to nije sve.

Pomoćni trener u stručnom štabu Urugvaja Mario Rebolo, otkrio je medijima i da je njihovog igrača iznerviralo dobacivanje protivničkog fudbalera vezano za oca golgetera PSŽ-a, Luisa Kavanija, koji je u domovini izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj je život izgubio tinejdžer motociklista, a posle koje se suočava sa višegodišnjom robijom.
„Ne samo što ga je Hara dodirivao po intimnim mestima, već ga je konstantno podsećao na nešto što se dogodilo dan pre utakmice. Ponavljao mu je kako će mu otac dobiti zatvorsku kaznu od 20 godina zbog nesreće koja se dogodila. To ga je pogodilo“, ispričao je Rebolo.

Fudbalski savez Čilea prihvatio je kaznu od tri utakmice za Gonzala Haru, koga neće biti u večerašnjem polufinalu Kopa Amerika protiv Perua.

Podsetimo, i nemački Majnc za koji ovaj fudbaler nastupa, najavio je da želi što pre da ga proda, uz napomenu da im ne treba igrač koji se ovako ponaša.

Komentari / 0

Ostavite komentar