Federer: Ne razmišljam uopšte o penziji!

Drugi teniser sveta Rodžer Federer izjavio je da uopšte ne razmišlja o povlačenje, iako uskoro puni 34 godine.

Tenis 01.07.2015 | 09:00
Federer: Ne razmišljam uopšte o penziji!

Federer je naveo da ne želi da razmišlja o penziji, a posle razgovora sa Stefanom Edbergom odlučio je da ne najavljuje penziju sve do samog kraja karijere.

„Da budem iskren, nisam razmišljao o tome uopšte. Ne želim da razmišljam jer sam onda sve bliži penziji. Svako radi drugačije – definitivno da o tome moram da razmislim, ali ne u ovom trenutku“, rekao je Federer.

On je po osmi put u karijeri osvojio titulu na ATP turniru iz serije 500 u Haleu, pre nego što je stigao na terene Ol Ingland Klaba.

„Mogao sam ranije da stignem u Hale, da dosta treniram, ali i da imam vremena za odmor. Tako je i ovde, stigao sam dva dana posle finala, trenirao sam tri dana i danas sam slobodan. Mogu da uspostavim ritam što je u karijeri i životu profesionalnog sportiste najvažnija stvar. Titula u Haleu mi je dala dodatno samopouzdanje i nadam se da me ono može odvesti do titule ovde. Ovo je verovatno bila najbolja priprema koju sam ikada imao pred Vimbldon. Ali, neću vam samo ja to reći. Mislim da će i ostali igrači da se usaglase zbog jedne slobodne sedmice više“, dodao je Federer.

Komentari / 0

Ostavite komentar