Vesterman o Partizanu: Žofri i ja imamo dogovor...

Nekadašnji plejmejker crno-belih najavio je da će se jednog dana sigurno vratiti u Beograd i opet obući dres svog bivšeg kluba.

Košarka 30.06.2015 | 14:20
Vesterman o Partizanu: Žofri i ja imamo dogovor...

Leo Vesterman napustio je Partizan pre godinu dana, postao igrač Barselone, pa u dresu Limoža nastavio kontinuitet osvajanja titula.

U Beograd, na proslavu 20 godina postojanja agencije Beobasket, stigao je kao prvak Francuske i bio jedan od igrača koji su u nedelju dobili posebne ovacije 12.000 posetilaca Kombank arene.

Francuski plejmejker činio je ne tako davno deo francuskog trija u Partizanu. I dalje ne zaboravlja dane u crno-belom.

"Proveo sam dve sjajne godine u Beogradu i zaista je sjajan osećaj vratiti se ovde, osećam se kao da sam u rodnom gradu", rekao je Vesterman Tanjugu u nedelju uveče.

Sa mnogim saigračima ostao je u kontaktu. Sa Žofrijem Lovernjom planira i da nekad se vrati u Partizan.

"Žofri Lovernj i ja imamo dogovor da se jednog dana vratimo u Partizan, koji uvek kada imamo priliku pratimo i bodrimo. Partizan je jako bitan deo našeg života", dodao je Francuz.

Vesterman je istekao da još uvek nema planove za budućnost nakon što mu je istekla jednogodišnja pozajmica sa francuskim Limožom.

"Završili smo jako dobru sezonu i sada planiram da se odmorim u svom rodnom gradu, pokušaću da nađem adekvatan tim ovog leta. Još uvek ne znam ništa, zvala me je Barselona i videćemo koja je najbolja solucija za mene. U ovom trenutku nisam siguran da li ostajem u Francuskoj ili se vraćam u Barselonu", zaključio je Vesterman.

Tokom boravka među crno-belima, Vesterman je osvojio dve titule prvaka Srbije i ABA ligu. Nažalost, početkom svoje druge takmičarske godine među crno-belima, doživeo je tešku povredu kidanja ukrštenog ligamenta kolena, od koje se oporavljao mesecima.

Francuski košarkaš je dve sezone proveo u Partizanu, sa kojim je osvojio dve titule prvaka Srbije i ABA ligu.

Komentari / 0

Ostavite komentar