Karić dobio batine zbog Soraje!

Starletin bivši dečko, koji važi za žestokog momka, nasrnuo na naslednika najbogatije srpske porodice sa kojim se ona provodila na nastupu Ace Lukasa.

Zabava 30.05.2015 | 11:27
Karić dobio batine zbog Soraje!

Stefan Karić, potomak najbogatije srpske porodice, dobio je batine u noći između srede i četvrtka zbog Soraje Vučelić na jednom beogradskom splavu u toku nastupa Ace Lukasa.

Dvadesettrogodišnjeg mladića prebio je starletin bivši dečko (ime poznato redakciji), koji u gradu važi za veoma žestokog momka.

Kako nam otkriva izvor s mesta događaja, frka je počela kad je Soraju bivši dečko zvao da dođe za njegov sto, što je ona odbila jer je došla s mladim Karićem.

- Vučelićeva je stigla na splav s drugaricama oko dva sata iza ponoći i smestila se u Stefanov separe. Nazdravljali su i igrali i uopšte nije primetila bivšeg dečka. Njemu je smetalo to što nije došla da se pozdravi s njim pa je po konobaru poslao turu pića, koju je Soraja odbila. Iznerviran, došao je do njenog stola sa četiri druga i nasrnuo na Stefana koji je pokušao da mu stavi do znanja da Soraju ostavi na miru. Njega je starletin bivši počeo da udara, a onda su skočili i ostali i nastala je opšta tuča - priča naš izvor i nastavlja:
- Soraja je vrištala da prestanu. Umešalo se i obezbeđenje, koje je Stefana i njegove prijatelje izbacilo sa splava. Tek tada su videli da je Sorajina drugarica povređena. Neko joj je razbio flašu o glavu pa su je odvezli u Urgentni - završava izvor.

Zataškavaju skandal

Pozvali smo starletu, koja nije htela da priča o incidentu.
- Molim vas, ne pišite o tome, dosta mi je takvih problema ovih dana - rekla je Soraja.

Kontaktirali smo i s Karićem, koji je pokušao da prikrije da je došlo do tuče.
- Nisam se ni sa kim tukao, ispao je nesporazum u vezi s nekim dečkom. Soraja mi je drugarica. Molim vas, nemojte ništa da objavljujete - branio se Stefan.

Izvor: Kurir

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bg

31.05.2015 20:55

Šta sve čovjek mora preživjeti za malo p.............

ODGOVORITE