Od Bokija 13 ostale samo usne

Najkontroverzniji makedonski šoumen Boki 13 u prvom intervjuu nakon tri godine otkriva da je povratio nekadašnji izgled, smanjio usne, skratio kosu i ne šminka se.

Zabava 29.05.2015 | 06:53
Od Bokija 13 ostale samo usne

- Potpuno sam se povukao iz estradnog blata i intervjue ne dajem. Ovo je prvi i poslednji put - kaže za „Blic“ Boki, koji je sada samo Bojan (29).
Kako nam je objasnio, promena njegovog pre svega vizuelnog identiteta nije nastupila preko noći. On se već godinama u tišini trudi da vodi sasvim običan život, daleko od scene i reflektora.

- Mlade godine sa sobom nose i neke nesmotrene poteze, čak i one vezane za neke estetske zahvate i slične intervencije na telu. Skloni smo preterivanju pa se posle toga kajemo. Ja više ne planiram ništa slično, čak sam pokušao da korigujem neke stvari od pre. Na primer usne. Smanjio sam ih koliko sam mogao, ali nažalost, nije bilo moguće da ih u potpunosti vratim na staro. Mogu vam reći da ta intervencija jako boli - kaže Jovanovski za „Blic“. Uz ozbiljan izgled, kako kaže, ide i ozbiljan posao. Na pitanje zašto je odjednom rešio da povrati mačo izgled, imao je jednostavan odgovor.

Zato što se sada bavim ozbiljnim poslom. Deo sam jedne nevladine međunarodne organizacije koja se bavi ljudskim pravima, a koja deluje u saradnji sa Evropskom unijom. Radimo na najranjivijim socijalnim slučajevima, o čemu ćemo tek govoriti krajem ove godine. Ovaj posao me ispunjava i planiram da se njime ili sličnim poslom bavim i u budućnosti - kaže Boki za „Blic“.

Nikad više estrada

- Estrada mi ide na ganglije, kako ja to volim da kažem. Profili tih ljudi, ono što oni predstavljaju, ljudski su odron. Imao sam prilike da dva puta po nekoliko minuta pustim „Parove“. Bilo me je sramota.

Izbacio sam slatkiše
Bojan Jovanovski je smršao 30 kilograma, a kako kaže, nastavlja da vežba.
- Imam još viška kojeg želim da se oslobodim. Lagao bih kada bih vam rekao da jedem zdravo i da naporno treniram. Ja sam samo smanjio unos hrane, izbacio sam slatkiše i imam više manjih obroka, što je zdravije i bolje - kaže Jovanovski za „Blic“.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar