Napad u Zvorniku je teroristički čin!

Napad u Zvorniku je teroristički čin. Ovo su danas na sjednici Predstavničkog vijeća morali prihvatiti čak i oni koji su negirali takvu kvalifikaciju, jer je Tužilaštvo BiH jasno reklo da se radi o terorističkom aktu.

Bosna i Hercegovina 28.05.2015 | 22:52
Napad u Zvorniku je teroristički čin!

Pred BiH se sada postavlja pitanje kako se boriti protiv terorizma.

Ministarstvo bezbjednosti u Savjetu ministara BiH već priprema dokument u kome će se precizirati konkretne operativne mjere za borbu protiv terorizma, kako se ovom problemu ne bi suprodstavljali samo deklerativno.

"Najvažnije je da proznamo da imamo problem terorizma u BiH. Ako to priznamo onda možemo preduzeti odgovarajuće mjere i radnje koje će udariti na terorizam i pobijediti šaku kriminalaca i prevaranata koji svojim radikalnim i ne civilizovanim idejama žele da dovedu u pitanje sudbinu ove zemlje i svih nas koji ovdje živimo", ističe ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragan Mektić.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

bosna

28.05.2015 17:32

M.Dodik rece nedavno da tuzilastvo ne radi kako treba....

ODGOVORITE
Name

divlja jabuka

28.05.2015 17:49

Kako se boriti protiv terorizma naručenog od vlastodržaca radi opstanka tih istih vlastodržaca.

ODGOVORITE
Name

BiH

28.05.2015 18:31

Nemojte samo ,ako sledeca odluka suda ili tuzilastva ne bude kako je Mile zacrtao, da bude nevazeca i neobavezujuca za Srbe.Naravno ja kao Bosnjak odluku suda podrzavam ako je tuzilastvo tako okarakterisalo.

ODGOVORITE
Name

banjaluka

28.05.2015 19:08

Svaka cast za ministra Mektica najbolji ministar u Savjetu ministara...

ODGOVORITE