Partizanova BOMBA se zove - MILOŠ KRASIĆ!

"Nije mi ta priča nepoznata. Čuo sam da postoji takva mogućnost", rekao je plavokosi vezista za Novosti.

Fudbal 29.05.2015 | 11:40
Partizanova BOMBA se zove - MILOŠ KRASIĆ!

Partizanova bomba za letnji prelazni rok se zove - Miloš Krasić! Pomalo zaboravljeni plavokosi vezista bi mogao da predstavlja kapitalnu investiciju srpskog šampiona u napadu na plasman u Ligu šampiona, otkrivaju Novosti.

Zna i Krasić za interesovanje Partizana, a uskoro se mogu očekivati konkretni potezi beohgradskih crno-belih.
“Da, nije mi ta priča nepoznata. Čuo sam da postoji takva mogućnost, ali za sada nije bilo nikakvih kontakata sa čelnicima Partizana. Bilo bi jako neozbiljno da pričam o tome šta bi bilo kad bi bilo, pošto nije bilo razgovora na tu temu”, kaže Krasić za Novosti.

Nekadašnji as CSKA i reprezentacije Srbije, potom veliko pojačanje Juventusa, već dugo vremena je na fudbalskoj margini. U vreme kada je nosio dres Armejaca i reprezentacije Srbije, Krasić je bio jedan od najtraženijih fudbalera Evrope, blistao je u Ligi šampiona, a za njega su otimali Mančester Junajted, Liverpul, Bajern, da bi na kraju u toj trci pobedio Juventus. Čak je postojala mogućnost i da završi u Real Madridu da je Peđa Mijatović ostao na direktorskoj funkciji.

Prva sezona u Juventusu je bila odličan za Krasića koji je u Seriji A odigrao 33 meča i postigao sedam golova, ali je je Stara dama imala lošu sezonu i došlo je do smene trenera. Problemi su počeli u drugoj sezoni kada je na klupu došao Antonio Konte koji je potpuno distancirao Krasića iz prvog tima. Plavokosi Srbin je morao da napusti klub i odlučio se za Fenerbahče sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 2.300.000 po sezoni.

Strmoglav pad karijere se nastavio u Istanbulu. Povrede po dolasku u Fener uz neubedljive igre i veliki ugovor su od Krasića napravili dežurnog krivca za loše rezultate, a posle odlaska trenera Kočamana je potpuno eliminisan iz prvog tima. Pokušao je da oživi karijeru selidbom na pozajmicu u Bastiju prošle sezone, ali se ni tamo nije nešto posebno istakao jer je u 18 mečeva dao dva gola. Vratio se prošlog leta u Fener gde je prebačen u B tim. Visok ugovor koji ima u Feneru je sprečio ostale timove da ga dovedu, a Turke da ga se reše. Ostaje mu još jedna godina ugovora, ali mogao bi da se nagodi sa Fenerbahčeom da mu se isplati deo zarade i da se neslavna epizoda u Istanbulu završi.
“Ništa se nije promenilo. Uskoro se očekuju neka dešavanja u klubu, doći će novi trener, posle čega će biti jasnije šta može da se očekuje. Tu sam za sada, nadam se da će konačno da mi svane i da ću doći do rešenja kojim bih se vratio na teren i pokazao da nisam zaboravio da igram fudbal”, poručio je Krasić.

U minula dva prelazna roka za Krasića su se interesovali moskovski Spartak, Lokomotiva i CSKA, zatim Rubin, španski Elče i Viljareal, PAOK, jedan klub iz Saudijske Arabije i neki manji turski klubovi, ali visok ugovor sa Fenerom je sve kočio.

Komentari / 0

Ostavite komentar