Održan UO C. Zvezde - Tončev predložio trenera!

U Ljutice Bogdana održan je sastanak Upravnog odbora na kom je potpredsednik Tončev izneo svoj predlog ko bi trebalo da bude novi trener.

Fudbal 26.05.2015 | 15:40
Održan UO C. Zvezde - Tončev predložio trenera!

Posle sednice Upravnog odbora FK Crvena zvezda, prve po završetku sezone i ostavke koju je ponudio trener Nenad Lalatović, zna se samo da je ta ostavka usvojena i da je klub krenuo u zvaničnu potragu za novim šefom struke.

Ali, ta potraga traje već neko vreme i iz dana u dan postaje sve konkretnija.

Ove večeri, potpredsednik Ivica Tončev, koji je nešto ranije oštro odgovorio na Lalatovićeve kritike, izneo je predlog da novi trener bude – stari trener. Ali, ne Milorad Kosanović, već Zoran Filipović!

"Ako mene pitate, predložio sam Filipovića. A da li će File biti trener, ne znam, jer sam ja jedan, a ima 18 članova. Mogu samo da dodam da nije bilo drugih, zvaničnih, predloga", rekao je Ivica Tončev.

Zoran Filipović (62) bivši je fudbaler (93 gola, 206 utakmica) i trener Zvezde (2001-2003). U dve sezone na "Marakani" osvojio je Kup i lansirao nekoliko mladih igrača, poput Nemanje Vidića, Boška Jankovića i Aleksandra Lukovića. U isto vreme, najavljen je produžetak sponzorskog ugovora sa Termama Čatež iz Slovenije, u kojima će prvotimci boraviti od 16. do 26. juna, dok je prozivka za sezonu 2014/15 (koja počinje već u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope), zakazana za 8. jun.

Da li će crveno-bele okupiti Filipović, Kosanović ili možda Risto Vidaković, a pominju se još neka imena, biće poznato tokom narednih dana, ali se i ovog puta pokazalo da čelnici kluba imaju različite poglede i stavove i oko toga ko bi trebalo da bude trener i oko toga ko bi trebalo da ga postavlja.

Ranije u ponedeljak, kandidat za sportskog direktora Vlada Stošić održao je sastanak na stadionu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i razgovarano je o idejama, zamislima, planovima i mogućnostima, a pretpostavka je da bi Stošić tražio da, ako će već biti direktor, on odlučuje i o tome ko će biti trener.

Komentari / 0

Ostavite komentar