Koga će Atletiko dovesti da pojača napad?!

Atletikovi majstori za procene golgetera odlučili: Falkao, skup si, a nisi više onaj stari, ništa ni od Kavanija i Iguaina! U Madridu ne razmišljaju o ponovnoj saradnji sa Kolumbijcem.

Fudbal 26.05.2015 | 21:20
Koga će Atletiko dovesti da pojača napad?!

Vest se pojavila u Francuskoj kada je već postalo jasno da Mančester junajted neće otkupiti ugovor Radamela Falkaoa. U Monaku su već raskrstili sa politikom dovođenja skupocenih igrača, pa su počeli da mu traže novi klub. Atletiko je delovao kao prirodan izbor. Na Visente Kalderonu je Kolubmijac blistao. I privatno i sportski. Mašta navijača se rasplamsala. Ali prema informacijama iz Madrida bespotrebno. Jorgandžije nisu zainteresovane da obnove saradnju.

Prema navodima poslovično dobro obaveštenog dnevnika As u upravi Atletika su procenili da ta opcija prosto nije moguća. I sa finansijskog aspekta, jer je 29-godišnji fudbaler preskup, a pritom nije isti igrač kao onaj od pre dve sezone kada je terorisao golmane na Pirinejima i u ostatku Evrope. U Atletiku dakle smatraju da je El Tigre izgubio golgeterski njuh, a pre no što se počne sa kritikama na račun takvog mišljenja valja podsetiti da su na Kalderonu retko grešili kad su golgeteri u pitanju.

Sa druge strane, u Madridu su zadovoljni igrama koje u Napoliju pruža Gonzalo Iguain, ali prema informacijama Asa ni on neće stići. Jednostavno, Iguain nije prvi pik sportskog direktora Hozea Luisa Kaminera. Edinson Kavani se uklapa u taj profil, ali Atletiko prosto nema sredstava da otkupi njegov ugovor od Pari Sen Žermena.

Preostaje nam dakle samo da sačekamo i vidimo koji će novi biser iskopati Kaminero i saradnici. Ponavljamo, na Kalderonu retko greše sa golgeterima.

Komentari / 0

Ostavite komentar