Šta je Popović rekao o Grobarima?!

Navijači bi nam skandirali „Uprava napolje“ i da izgubimo od Bajerna u Ligi šampiona! "Radi se na stvaranju tima, ali ne mogu da pričam o imenima ili parama. To je poslovna tajna. Budžet kluba je 12 miliona evra i novac za pojačanja je ukalkulisan u tu sumu“, poručio je Popović.

Fudbal 26.05.2015 | 12:40
Šta je Popović rekao o Grobarima?!

Osvajanjem šampionske titule predsednik Partizana Zoran Popović ispunio je jedan deo obećanja kada je došao na čelno mesto, što nije bilo teško imajući u vidu da su crno-beli na polusezoni imali šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, ali je podbacio kada je u pitanju trofej Kupa Srbije. On je otišao u ruke fudbalera Čukaričkog zbog čega su navijači bili nezadovoljni i skandirali „Uprava napolje“.
„Kada smo osvojili titulu, na slavlju je sve bilo u redu, a posle izgubljenog finala kupa su skandirali protiv nas. Tako je to. Pa nama bi pevali ’Uprava napolje’i da uđemo u Ligu šampiona i onda tamo izgubimo, recimo, od Bajerna“, rekao je Popović u intervjuu za Kurir.

Prvi čovek Partizana dodao je da su svi hteli „duplu krunu“, ali da su zadovoljni i titulom šampiona, kao mi da zasluge za to idu i na račun bivšeg trenera Marka Nikolića, koji se još nalazi na platnom spisku kluba. Popović nije želeo da odgovara na tvrdnje prethodnika Dragana Đurića da su lažno prikazivali finansije u klubu.
„Za ovih nekoliko meseci smanjili smo dug za dva miliona evra, a da bismo klub doveli u stanje koje želimo potreban je pun mandat od pet godina. Posle toga Partizan će biti standardan učesnik evropske elite, stabilan i dobro organizovan klub. Radi se na stvaranju tima, ali ne mogu da pričam o imenima ili parama. To je poslovna tajna. Budžet kluba je 12 miliona evra i novac za pojačanja je ukalkulisan u tu sumu“, poručio je Popović.

Komentari / 0

Ostavite komentar