Raskida se veza Kobija i El-Ej-a!

Ili će "ljubav", koja će sledeće sezone proslaviti dve decenije, potrajati još malo. Generalni menadžer Lejkersa kaže da je u ovom trenutku realniji rastanak.

Košarka 24.05.2015 | 16:20
Raskida se veza Kobija i El-Ej-a!

Generalni menadžer Los Anđeles Lejkersa Mič Kupčak izjavio je u četvrtak da će sledeća sezona biti poslednja za Kobija Brajanta u dresu "jezerdžija".

"Kobi mi je ukazao na to", rekao je za radio "SiriusXM NBA".

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige u svojoj 20. sezoni za Lejkerse trebalo bi da zaradi rekordnih 25 miliona dolara. Postoje spekulacije da bi Brajant i posle sledeće sezone mogao da ostane u Los Anđelesu.

Kupčak, ipak, nije odbacio takvu mogućnost, ali je naglasio da se Brajant ponaša kao da će se po zvaršetku sledeće sezone oprostiti od Lejkersa.

Kobi će narednu takmičarsku sezonu dočekati sa 37 godina, a poslednje tri godine ima velikih problema sa povredom. Prošle sezone odigrao je samo 35 utakmica za Lejkerse.

"Ako se za godinu dana pojavi mogućnost da razgovaramo o produžetku saradnje - onda ćemo pričati. Razgovaram s njim o tome... On se oporavlja i trenutno jača rame. Očekujemo da bude potpuno spreman. Da, ipak, moramo da budemo realni mnogo bliži kraju karijer nego početku", rekao je Kupčak.

U međuvremnu je Brajant imao jasnu poruku za klub, upravo vezanu za sledeću sezonu i draft koji se bliži.

"Igrali smo očajno ove sezone i zaslužili smo drugog pika na draftu. Nemojte da zabrljate da dovedete očajnog igrača. Potreban nam je pravi košarkaš", poručio je legendarni košarkaš.

Komentari / 0

Ostavite komentar