Policija danima lovi brčanskog manijaka

U gradskom naselju Novo Brčko pojavio se za sada nepoznati egzibicionista koji u noćnim časovima presreće žene i skida se go. Dok u Policiji distrikta kažu da tragaju za manijakom – građani strahuju.

Bosna i Hercegovina 23.05.2015 | 21:57
Policija danima lovi brčanskog manijaka

U Ulici Željezničkoj u naselju Novo Brčko, kojoj, da s jedne strane nije urbani dio grada, s obzirom na zapuštenost i korov, a po priči građana i avetinjski mrak u noćnim časovima, više pristaje atmosfera seoskog sokaka, za sada nepoznati egzibicionista presreće žene i skida se go.

Ulica je živa tokom cijelog dana jer je za više naselja preko pruge najbliža veza učenicima, studentima i sportistima za dnevne i večernje obaveze i aktivnosti, a građani ističu da je godinama stjecište svih poroka i kriminala.

U konkretnom slučaju Policija je preduzela ozbiljnu potragu.

Policija poziva građane na saradnju a oni Željeznice RS, Komunalno Brčko i gradsku vlast da udruže snage pa garavi i zapušteni sokak zaista pretvore u uređenu i osvijetljenu gradsku ulici jer bi to, tvrde, bila najbolja preventiva za sve ružno što se u njoj svakodnevno događa.

(BN TV)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dedo

23.05.2015 13:06

To je Baja narucio

ODGOVORITE
Name

Tino

23.05.2015 20:43

Glup si

Name

Сељак

23.05.2015 18:34

Збиља сликовито описан "урбани" дио града. Драга "урбана" господо, да ли само у "урбаним" зонама треба да живе људи? Шта то фали селу, да се овако накарадно упоређује? Слободно дођите у било који сеоски сокак у било које доба, па ћете да видите да и ту живе људи, добри људи, и ако вас неко случајно и сретне у мраку, сигурни будите да није неки манијак и да ће вас и поздравити, макар вас и не познао.

ODGOVORITE